Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Paysavecard-93r

patrykz_1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszedłeś w zakładkę broni/sklepu?

Tak w broniach nie ma w sklepie też

powinneś miec w nagrodach koleszko a jesli nie dziś to za kilka dni (ja kiedyś kupiłem 120k funds a dodatek doszedł po 2 tygodniach)

@Up albo w sklepie :D

Ale w dodatkach to nie byłem zara sprawdze.

powinneś miec w nagrodach koleszko a jesli nie dziś to za kilka dni (ja kiedyś kupiłem 120k funds a dodatek doszedł po 2 tygodniach)

@Up albo w sklepie :D

Jest ale szkoda że tylko na 1 postać :(

Opublikowano

Trochę kijowo opisałeś po ang, więc tam Ci nie pomogą, bo nie zrozumieją. A to, że na 1 postać to normalne chyba, nie?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Trochę kijowo opisałeś po ang, więc tam Ci nie pomogą, bo nie zrozumieją. A to, że na 1 postać to normalne chyba, nie?

sorrki ale już 10 lat ucze sie niemieckiego a ten 1 rok zaczynam angielskiego :(

Opublikowano

@UP

Żadna broń nie byłaby warta 180 zeta, ale co innego gdy zostają Fundsy ;) Wtedy 4 klasy na 1 koncie i do każdej by starczyło na najlepsze dodatki ;)

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

mam jak sie nie myle wszystkie shotguny i moze usas elite czy tam spas 15 ma wiecej ammo ale nie jest tak celne a celnosc robi tak wielka roznice ze o matko:) moze kiedys sie zrobi evenicik na mpc i do wygrania bd mk3a1 oczywiscie sponsorowane przeze mnie :).

Opublikowano

Kto pierwszy napisze koment wygrywa.

Pierwszy :P

A tak na serio to nwm.

Trzeba by było na jakimś pustym serwie np oman coś zrobić.

@Edit.

Albo zawody na najgłupszą śmierć :P

436951440626370320491.png

Opublikowano

@Up

To ile ty dziennie grasz? Załóżmy, że dostajesz średnio 150 na rundę (choć jest pewnie mniej, nie zawsze trafia się do zwycięskiego teamu), a jedna runda trwa 10 minut (chociaż gorączka zwykle dłużej). 5k na 150 daje nam około 33 rundy, czyli 5 i pół godziny. Jak doliczymy czas na ładowanie map i inne takie, dojdzie do sześciu.

Niektórzy mają za dużo wolnego czasu...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

sorrki ale już 10 lat ucze sie niemieckiego a ten 1 rok zaczynam angielskiego :(

Sądząc po twoim roczniku wpisanym w nick miałeś 4 lata jak zaczołeś się uczyć niemieckiego ? :D Po polsku pewnie nie umiałeś mówić dobrze, a tu niemicki. Co do konkursu to może filmik ze swoimi killami itd. :D taki "montage"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...