Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pr00blem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak kupilem premium na Allegro od goscia tego samego co moi koledzy in premium dziala a mi zaczelo nie dzialac miedzy innymi skin jest a pisze ze nie mam premium,skina nie moge zmienic itp a o to dowod.Moj nick to MrPepe1

6de78d1292ecf.png

Prosze o pomoc :)

Opublikowano

Wygląda na to,że Mojang usunął Ci premium,bo pisze żebyś zakupił konto premium.

Spróbuj się skontaktować z tym Panem na allegro i zgłoś,że premium zostało Ci zabrane.

1393619387-U339575.png

Opublikowano

taa ale jak mam sie skontaktowac skoro nie mam zapisane nigdzie go ;/ nie wiem o co chodzi jezeli sie tego nie da zrobic to napiszcie nie bede zaśmiecać Mpc Forum moimi glupimi problemami ;/

Opublikowano

Prawdopodobnie gościu sprzedawał fałszywe Gift-Cody kupione ze skradzionej karty kredytowej, czy coś podobnego.

Też tak miałem. Kupiłem za 19.99zł Premium na Allegro i mi konto zbanowali.

Możesz tylko spróbować się jakoś, znajdź go w archiwum Allegro, gdziekolwiek chociaż pewnie i tak mało to da.

5465845486.png

Opublikowano

Tylko, że te pozytywy mógł sobie sam dać...

No a może trafił Ci się jeden na tysiąc wadliwy GIft. Cóż, nie ma co pisać na forum, tylko rusz dupę i znajdź kontakt do tego gościa.

Może akurat. ;)

5465845486.png

Opublikowano

Mój kolega kupił MC za 11zł i jak przestał działać kolega postraszył go że pójdzie z tym na policje i przysłał mu jeszcze jeden działający gift :)

@topic: Nie opłaca się kupować na allegro w ogóle kluczy DO MC bo: Z konta kożysta parę osób na raz, konta są kradzione, itp

#JebacSygnatury

Opublikowano

taa ale jak mam sie skontaktowac skoro nie mam zapisane nigdzie go ;/ nie wiem o co chodzi jezeli sie tego nie da zrobic to napiszcie nie bede zaśmiecać Mpc Forum moimi glupimi problemami ;/

Jest taka opcja "pytania do sprzedającego" i tam możesz zgłosić to.

Albo po prostu cię oszukali.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...