Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek w M3, wbijać lvl czy dropić?

marceli17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jołz ;D

No więc tak:

1. Opłaca mi się iść do M3 mentalem 10lvl all w silne żelazna +6 (jak bedą żułcie to na +7/8 robie ;D) gilotynowe+6 (tez postaram się upnąć) bojowa+6 (może będzie +7/8) hełm+6 kolce na 8lvl+6 butki +7 ;DD. Opłaca się? dam radę juz coś więcej cy nadal po 1 grupce?

2. Mam 21lvl. Kamermoda itp. chodzę na metki w M1 (bitwy i te na 20/25) i mam tygrę +8 1000PZ. Dobic 30 tygre na +9 jebnąć i łazić na metki w M2?

Nie mam riba/fms'a póki co więc zastanawiam się czy opłaca mi się bić ten lvl. Ale z 2 strony moge dobić z pierscieniem na 3h z tutorialu na 2 koncie 30 po bodzie, FMS'a +3/4 bodziami na +9 wbić ale opłaca się? i jeszcze czy robić tygrę na +9 bodziem? :X

To tyle za fajne posty będzie like ;D

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

1. Może dasz rade ustawiasz tam tak jakby exp bota i auto pick up-a i wszystko bedzie podnosił a co 10 min będziesz patrzył

2. a) Możesz zrobic pt ze swoją drugą postacią i włonczyc Drop Hack i biegasz tylko po m2 i ksujesz ludzia co mają 35 lvl i bojowca nawet gdy itemy są przypisane dla nich to i tak możesz je podnieść

B) używaj także komendy /attacksel dzięki tej komendzie bijesz z prędkością 200 i nie będzie cie wylogowywać

Licze na Lubie To ;D

Opublikowano

Słabo leci w M3 :x ogólnie jedynie metki w M2 klepać tylko musisz wbić taki level : p

Opublikowano

@Pudzian

Dlaczego namawiasz ludzi do Hackowania? ^^

@Topic

W M3? Nie opłaca się tyle ci powiem, dobij sobie lepszy miecz/dwuręczną i bij metki na 25 lvl (Zaprzysiężone strasznie mało odbierają)

//nieregulaminowa sygnatura - reflink

//BR3ND

Opublikowano

Powiem Ci tak jak masz sporo czasu i troszkę PLN to polecam wbić 35lv najlepiej mental skołować eq + 6 mieczyk RIB + 9 srednie 25 zrobić boja lub kupić pieczęć i do tego podwójny drop czy jakoś tak i wtedy bicie metków w m2 ma sens.

Opublikowano

@Pudzian

Dlaczego namawiasz ludzi do Hackowania? ^^

@Topic

W M3? Nie opłaca się tyle ci powiem, dobij sobie lepszy miecz/dwuręczną i bij metki na 25 lvl (Zaprzysiężone strasznie mało odbierają)

Bo to jest MPCForum.

Na metki szkoda czasu na tym lv.

Jak wbijesz 35 i boja wtedy sobie chódź na te metki.

Opublikowano

@pudzian

Dzięki wielkie za komende ;D masz oczywiście like ;3

@zarax

Wreszcie ktoś kto mnie rozumie :D

Czemu do kuwy nędzy mam nie hackowac na MPCForum ?!... tez like ;P

@topic

Łaziłem na besty na 21lvlu tak dla jaj i wydropiłem 6jelonów i 4 fmsy + MROCZNY97 :D wyrzucił 2 FMS'y :D oczywiście wszystkie zjarałem wiec mam 1 +6

Dobijam 30lvl dla bodzi zrobie go na +9 postaram się tygre na +9 wbic a póki co łaze na besty ;P

Temat do zamknięcia, dzięki wam za odpowiedzi ;p

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Jeżeli chodzi o imha to sam tam dropiłem 10-14lvl mental EQ+6 + silne i jeden pkt w tąpnięcie, daj rade całe spoty (gorzej jak jakieś czarne niedzewiedzie).

też używałem kamra moda, ale niestety trzeba co "chwile" wywalać itemki na ziemi bo nie ma juz miejsca ;/ więc troche to uciążliwe i ogranicza zdeczka.

Co do M2 i metinów to na 30lvl będzie dobrze nawet bez Riba/Fms, wystarczy kosa +4 i sporo siły i do tego odpalasz ten "dmg hack" co wali hity z broni...

odpalasz go zaznaczasz metina tylko zaznaczasz i on ci go sam bije ty sie nie ruszasz ale hity leca... (pewnie wiesz)

co do tygry to bym robił bodziem + zmieniał bony na 2khp i cos tam jeszcze (skrzynia ucznia II), jeżeli chodzi o fms to też możesz tak zrobić ale to z 3x30lvl żeby było z 15 bodzi :)

Odnośnie M3 + kamera mod to nie polecam (ze względu na to że zbiera wszystko) jeżeli już m3 to tylko easymetin2 czy cos co ma funkcje podnoszenia wybranych itemek i wtedy to ma sesn bo char biega ~6-10h i są zyski tak to lipa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...