Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Wyskakujace strony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam od niedawna problem, mianowicie gdy gram, zostwie kumputer na jakies 10 min to po wroceniu widze min. 3 reklamy ktore same sie wlaczyly na google Chrome.. Tzn Reklama jakiegos banku czy czegos. Denerwuje mnie to poniewaz mam slabego kompa i Strasznie scina mnie to.. Moze wie ktos jak to zablokowac

21370_07_11_09_8_01_50.jpg

Opublikowano

tak to jest jak sie sciąga coś i sie toolbary instaluje ;)

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Opublikowano

Mój brat ma taki sam problem. U mnie nic nie wyświetla, ale dla niego co chwile. Mówiłem Mu, że pewnie coś zainstalował, a On nadal nic. Moglibyście jakoś bardziej rozbudować odpowiedzi, aby nam pomóc ? :D .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Panel sterowania -> Odinstaluj programy-> i poszukaj tooblarów

Opublikowano

Ściągnij program, który blokuje reklamy w przeglądarce. Np : AdBlock, tylko, że to na mpc jest chyba zabronione.

Dany program blokuje programy na stronach. Jednakże po pobraniu jego i tak reklamy będą się otwierać, nie chodzi nam tutaj o takie reklamy jak na mpc.. tylko całe okienko nowej przeglądarki się odpala. AdBlock tego nie blokuje. Testuje to co padają teraz u góry .

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

Próbowałeś reinstall ?

To nie pomoże.

To jest "złośliwe oprogramowanie" kumpel miał coś takiego. Robiłem mu to. Pierwsze co zrób to wyczyść ciasteczka CCleaner'em, następnie skan Spybotem (Spybot Search & Destroy), Spybot znajdzie ten syf ale prawdopodobnie nie będzie miał jak usunąć, więc aby zrobić to jak trzeba. Musisz mieć konto administratora i uruchomić kompa w trybie awaryjnym- na 100% usunie, a jak nie to będzie pisać taki komunikat: "Czy chcesz przeskanować komputer po ponownym uruchomieniu" Wtedy klikasz TAK i uruchamiasz kompa już w normalnym trybie. Komputer włączy się (załaduje windows) i będzie czarny ekran i wyskoczy okno skanowania spybota- musisz długo poczekać (nawet 3h) ale wyczyści ci to gówno.

Opublikowano

Wasze Wypowiedzi mi nie pomogly byly wrecz smieszne, do problemu doszelem sam, wystarczylo popatrzyc na adres strony, Wyczaic w panelu sterowania cos podobnego, usunelem i bam ! Gotowe..

21370_07_11_09_8_01_50.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...