Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia]Reklama koło posta.

lexox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

AdBlock jest na forum zakazany, więc radze go nie używać.

A kto mi udowodni, że używam adblocka?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Reklamy w postach są widocznie w przeglądarce mozilla i explorer polecam google chrome tam nie ma reklam.

Jestem na nie wystarczy zmienić przeglądarkę

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

A kto mi udowodni, że używam adblocka?

Prosty skrypt.

Opublikowano

Reklamy są potrzebne na Mpc dla naszego dobra, kokosz planuje kupić dobrą maszynę, dlatego ostatnio jest więcej reklam, ale za to w przyszłości nie będziemy mieli lagów . Co do adblocka, racja nikt ci raczej nie udowodni tego bo to nasza sprawa czy chcemy być fer wobec forum, i wspierać jego przyszłość.

Opublikowano

Prosty skrypt.

Samego adblocka to da sie wykryć skryptem, ale fajnego toola o nazwie "Blokowanie banerów" z KISa 2012 juz nie bardzo.

Nie ma zabezpieczenia, którego nie da sie obejść, Miszczu.

Co do samej sugestii to możnaby było zmienić położenie reklam.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Sugestia bardzo dobra.

Nie raz piszę jakiś temat myślę wszystko będzie ładnie wypośrodkowane a tu jeb reklama i mnie krew zalewa...

Dajcie tą reklamę gdzie indziej, gdziekolwiek nie tam. xD

5465845486.png

Opublikowano

Ahaa to dlatego kiedy tworze jakiś nowy temat to opis tego tematu jest tak na prawo przez tą jebaną reklamę.Rozumiem chce żeby mpc istniało ale to już jest chujowe.Nie może być reklama tak jak wcześniej ? pod naszym postem ?

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Ahaa to dlatego kiedy tworze jakiś nowy temat to opis tego tematu jest tak na prawo przez tą jebaną reklamę.Rozumiem chce żeby mpc istniało ale to już jest chujowe.Nie może być reklama tak jak wcześniej ? pod naszym postem ?

Nie może być bo w nią nie klikamy, lepiej może zrobić jakąś akcje typu "kliknij w reklamę". Zresztą szanujący użytkownik MPCForum raz na tydzień kliknie w tą reklamę aby zwiększyć przychody PLN. Umieszczanie reklam na 'siłę' na pewno nie pomoże, jak widać coraz więcej użytkowników zamierza używać specjalnych narzędzi do ukrywania reklam.

Niech tą reklamę wyśrodkują i początek tematu niech będzie pod reklamą bo wszystko się sypie (estetyka jest bardzo ważnym aspektem, przynajmniej dla mnie).

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

Nie może być bo w nią nie klikamy, lepiej może zrobić jakąś akcje typu "kliknij w reklamę". Zresztą szanujący użytkownik MPCForum raz na tydzień kliknie w tą reklamę aby zwiększyć przychody PLN. Umieszczanie reklam na 'siłę' na pewno nie pomoże, jak widać coraz więcej użytkowników zamierza używać specjalnych narzędzi do ukrywania reklam.

Niech tą reklamę wyśrodkują i początek tematu niech będzie pod reklamą bo wszystko się sypie (estetyka jest bardzo ważnym aspektem, przynajmniej dla mnie).

Za takie akcje się figę dostaje a nie kase za reklamy.

76561198001815076.png
Opublikowano

A co mnie to.Ja nie siedzę na forum żeby w reklamę wchodzić -.-

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

@Up

Chyba nie czytałes dokladnie tematu.

Napisałem ze i tak adblock zostawia "puste" miejsce po reklamie ;)

Nie zostawia...

I własnie to jest dziwne że niektórzy maja a inni nie.

@Up przy twoim poscie tez mam reklame. SS:

15526348641096744017.jpg

Wiec wypowiadajcie sie dalej ;)

Chodzi mi tylko o umieszczenie jej(ich[reklam]) w innym miejscu ;)

A takie coś jest rzeczywiście wkurwiające. I jestem za przeniesieniem tego gdzieś indziej.

Opublikowano

Na goldzie tej reklamy nie wdzię.

Moim zdaniem powinna zostać, w końcu gold ma dawać jakieś dodatkowe przywileje.

Dodatkowo forum na czymś zarabia.

nie

Opublikowano

Administracja stara się pozycjonować reklamy tak by nie ingerowały zbyt inwazyjnie w forum. W tej chwili wiele reklam zostało już usuniętych. Myślę, że póki co nic już nie powinno się zmieniać.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...