Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kiedy premiera Xbox720 i PS4 w polsce ?

DravensNight

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiadomo, producenci nie podali jeszcze daty wypuszczenia na rynek swoich konsol.

Co lepiej kupić? Nie wiem, Microsoft jeszcze nic nie pokazał, Sony jeszcze wszystkiego nie ujawniło.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

PS4 pod koniec robku, Xbox jeszcze nie wiadomo bo nie podali żądnego info o nowej konsoli

Za internet nawet w PS4 bedzie trzeba prawdopodobnie płacić nawet.To w Xbox też pewnie.

Jeżeli ktoś ma kasę to Kupi Sobie nową konsolę na której raczej dużo się nie zmieni.Stare konsole też dają jeszcze rade

Opublikowano

Z tego co slyszalem to nowy xbox cos poczatek 2014 :) Ps4 koniec tego roku ^^ Aczkolwiek nowej konsoli nie oplaca sie kupowac odrazu ;x Mysle ze lepiej odczekac rok po premierze zeby wszystkie problemy z iloscia gier i bugami zniknely

Atr1920.png

Opublikowano

Ja i tak wybiore ps4 bo prawdopodobnie bd miało parametry jak odrzutowiec internet bd za free lecz żeby zagrać online w niektóre gry trzeba bd prawdopodobnie płacić.Prawdopodobnie ponieważ producent prawie nic nie powiedział o konsoli i zmianach w systemie itd .. Z tego co dowiedziałem sie w serwisie Sony w Holandii to premiera ps4 w Holandii bd w przedziale październik/grudzień ! I bd kosztować 420€ (prawdopodobnie) jeszcze tak na serio nic nie wiadomo ..

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

@UP

Z tego co wyczytałem , sprzęt microsoftu bd lepszy

Jak mogłeś to wyczytać skoro Microsoft nie podał takich danych?Wszystkei wzmianki o nowym Xboxie są wyssane z palca.Sony dopiero podał trochę informacji o Swojej konsoli.

Nie wierzcie we wszystko co piszą...

Opublikowano

ja juz wiem pady do xbox720 będą dotykowe :) i będzie za rok lub szybciej wydanie :)

Proszę o zniesienie mi ostrzeżeń ponieważ mam już niestety 90% i za to przepraszam !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...