Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Expbot

soniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich może kojarzycie mnie z czasów jak wrzuciłem jako pierwszy na mpc m2boba :D

teraz mamy zamiar go scrackować z kolegą ale jeszcze znaleźliśmy w sieci podobnego bota EasyIsExp

niestety jest problem z downloadem (projekt chyba upadł) i tu jest moja prośba skąd moge pobrać EasyIsExp lub prośił bym link do wersji v3/v4 chodz nwm czy ta druga wyszła.

Z góry dzięki, postaramy się odwdzięczyć. a chcemy robić tego ExpIsEasy w sęsie aktualizować ponieważ będzie łatwiej niż z m2bob

Opublikowano

W metin2mod sf jest chyb dll.

PS. Nie dacie rady z m2bobem chociaż mogę się mylić :)

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Jankensztajn własnie wiem ale już się zabieramy za ExpIsEasy znalazłem po 2 dniach heh, ale zawsze funckcje z m2boba można wpier****ć do ExpIsEasy zmienić nazwe zaktualizować i prosze nie bd się pluli o prawa autorskie

Opublikowano

M2bob korzysta z bazy i tego nie ruszysz żadnym crackiem :> A jak chcecie edytować ExpiIseasy?

Opublikowano

Tak chcemy edytować już zaczeliśmy a na m2boba jest prosty sposób odłączyć go od bazy i skomplikować

Kolega własnie sprawdził m2bob nie do scrackowania zabezpieczony kod zródłowy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...