Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warto kupić Sure BM 70lv ?

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanko czy warto kupić taką Sure BM 70lv na serwerze Solar. Skile to m9 m10 g1 g1 ten m10 3ku do g1 koń militarny biolog na tym lv zrobiony, ranga rycerski, max int max wit reszta sil i zręczność. No i do postaci dorzuca podstawowe EQ + 7 na ten lv. Jeszcze do konta dorzuca Buffa 40lv ( napisałem do niego żeby powiedział mi jakie ma skile ). Konto za 140zł warto ?

Opublikowano

@UP co mają jego umiejetności gry ?

Taka postać max 80 zł bez eq a teraz stalki strasznie ceny poszły w dół przez aktualizacje więc max 100 zł taka postać.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Zwróć też uwagę jakie skile są na M, i zobacz czy napewno chcesz takie :) Bo jak byłoby np. duch, ogniste, ochronka, duchowe to bezsensu brać :))

W sumie, to ja bym brał pod uwagę tylko dwie opcje:

Ochronka & Duch & Sfera & Mroczne - standardowy build PvP, ew. Ogniste zamiast mrocznego

Ochronka & Sfera & Mroczne & Duchowy/Ogniste - build na wojenki bardziej, ale PvP na wysokim poziomie nadal

Opublikowano

Powiem ci tak m'ki nie najgorsze bo w miare szybko dobijesz na G. Wg mnie sura BM nie jest zbyt oplacalna do kupna bo fajna jest tylko do pvp lub na wojny i lepiej rozwijac ja samemu. Odpowiadajac na twoje pytanie ja bym nie kupowal :)

Opublikowano

Drogie konto.

Ludzie wystawiają 3x P za 150 zł..

Ja bym nie brał.

A to eq co tam jest..to jest mało co warte, bo teraz takie itemi jak stal/bronie 65 tracą na wartości.

Opublikowano

Żeby grać BM'em trzeba mieć fundusze.

Nie jest to zbyt dobra postać do expa jak WP czy Wojownik, trzeba się męczyć z expem (chyba że masz pro elo eq).

Zastanów się, jak będzie wyglądała Twoja gra.

­

Opublikowano

Moim zdaniem 140 to dużo za taką sure jeśli nie da eq to nawet nie kupuj.Lepiej kup jakiegoś wp/bodziaka.Teraz sprzedają postacie 3/4x P za takie pieniądze.Podsumowanie nie kupuj.

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

max 80-90zł zapewne eq nie zbonowane to już całkowicie ja bym nie brał ;p a co do pytania czy dobrze bm by sie grało hmm zależy od umiejętności gracza i skili jaki bulid

sygna.png

Opublikowano

Siema.Nie oplaca sie nie kupuj.Postac syfne ma skille duzo kasy ci pojdzie na robienie ich na g a co mowic o P tak samo buff 40 lv? to jest max godzina expienia go.Nie oplaca sie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...