Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy

World Trade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 18lat i przez ostatni rok pisze na gg czacie z ładną 16latką - blondynka. Od razu mi się spodobała.. z początku tylko z wyglądu ale potem polubiłem ją za poczucie humoru i za charakter. Nie tylko pisaliśmy bo też umawialiśmy się na 'kamerki'. Mieszka ode mnie 100 km na wschód więc zaproponowałem spotkanie. Wsiadłem w swojego golfa (możecie się śmiać ale nie wiem z czego ? z biedy?) i pojechałem do niej. Gdy dotarłem na miejsce i ją ujrzałem.. normalnie pociłem się ze stresu i normalnie się tak podjarałem jak nigdy.. no podszedłem do niej i przytuliłem ją bo w końcu znaliśmy się tak jakby rok mimo, że przez internet i zaprosiłem na spacer i na jakiegoś browarka.

A gdzie mam problem? No właśnie.. okrągłe 100 km, które nas dzieli, a ja nie należę do bogatej rodziny więc nie mam na co liczyć na rodzine, a jestem tylko barmanem więc za dużo nie zarabiam.

Możecie się śmiać ale ja Ją kocham.. może to dziwne i głupie ale tak jest.

Macie jakiś pomysł aby dorobić kase na wynajem jakiegoś pokoju tak aby się tylko przespać? Bo pracę dla niej mógłbym rzucić, a nową bym dostał u jej ojca bo prowadzi własną firmę.

Jestem średnio umięśniony więc praca fizyczna aż tak to nie wchodzi w grę. A no i nie piszcie bym został dilerem bo już o tym myślałem ale nie ma jak zacząć.

Próbowałem poprosić o to aby rodzice Pauliny mnie "przygarnęli" wzamian za to, że będzie mi kasowana połowa wypłaty ale się nie zgodzili z powodu braku zaufania.

Nie bierzcie tego jako trolling bo naprawdę się wkurze bo jestem już tak zdesperowany i wkurzony, że głowa mała. Za wszelkie błędy składniowe i ortograficzne - sorry.

Opublikowano

Co potrafie? Ja nie lubie sie chwalić ale jeśli to pomoże to wypiszę co potrafię :

- potrafię gotować (nie jakieś jajecznice tylko po prostu polskie tradycyjne potrawy - bigos, schabowy, mielone itp)

- grać w koszykówkę (grałem kiedyś na zawodach szkolnych i bardzo mi to szło więc mam dobrą kondycję)

- tańczyć połączenie break-dance'u z dancehall'em

No to są takie rzeczy, które MOŻE się przydadzą.. zastanawiam się nad tym aby pobierać pirackie gry. filmy i zgrywać na płytki i sprzedawać o wiele taniej niż naprawdę kosztuje no ale.. gdzie ja znajdę kogoś kto to kupi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...