Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z kartą graficzną

KawiacziuS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam zintegrowaną kartę graficzną i chcę kupić GeForce gt 220 i do tego zasilacz fortrona 400 W.

Obcecnie na kompie mam procka intel core 2 duo e7200 2.53 ghz i 2GB ramu

Moja płyta główna ma pci express 1.0 a karta wymaga 2.0. Jeśli ją podłącze nic się nie stanie? I ten zasilacz który chce kupić utrzyma ją? Ta karta max bierze 75W. Pci ex 1.0 daje max 75W więc chce byłby to optymalny wybór....

Na tej karcie zamierzam amatorsko na niskich/ średnich detalach grać w gry typu devil may cry 4, resident evil 5 więc chyba wystarczy?

normalkino.png

Opublikowano

Karta będzie pasować nie ma róznicy w 1.0 czy 2.0 z tego co wiem(ew. róznica może być w prędkości ale nie jestem tego w 100% pewny), i powiem Ci nie opłaca się brać tego GF GT220 to są jedne z gorszych kart, ponieważ robione na starszej architektórze, a w tej samej cenie możesz znaleść GForce 9600 GT 512 i będzie lepsza od tego GT220, sam obecnie mam GT630 2GB i gra taka jak COD MW3 tnie się na średnich... a jak miałem GF 8600 to bez problemu.

f97c42bcb433ba1emed.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...