Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Notepad++

SnowTiger™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbuję edytować items.bin i gdy wciskam Ctrl+f w Notepadzie to cały program się zawiesza. :(

Proszę o pomoc.

@Edit

Sry że zły dział ale na szybko robiłem.

Mógłbym prosić o przeniesienie?

@ Spe@ker

Nie pomogło

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Przeinstaluj Notepad++, co więcej mogę zasugerować ;P

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

odinstaloj i zainstaloj jeszcze raz tylko pobierz z tej strony xxx wogole na niej sa zawsze dobre programy ;p

jeszcze moge dodac ze jesli probojesz zrobic skrypta ktory dodaje jakas bron do item shopu to raczej ci to nie wyjdzie bo zeby to zrobic to trzeba sie cholernie nameczyc i dobrze sie znac na tym ;p

//Brak skanu

Opublikowano

Dzięki masz Like

Ale gdy włączam warrock'a wyskakuje mi taki błąd

Client version miss math.

Please click the FILE CHECK button

in the WarRock Launcher.

A robie wszystko tak jak jest napisane w poradnikach.

Pomożecie mi w tym ??

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Obejście potrzebujesz.

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

dołączam sie do pytania ? Jak zrobic zeby to sie nie pojawialo?

jeszcze chcialem sie zapytac na jakiej to zasadzie dziala ze wykrywa jakies zmiany w items ? czy moze chodzi o rozmiar tego pliku ze jak cos zmienimy w nim to sie rozmiar zmienia i warrock to wykrywa i sie pojawia blad moze trzeba tak zrobic zeby byl taki sam rozmiar jak w orginalnym pliku ? Mam racje?

Opublikowano

Ja się na tym nie znam ale pewnie chodzi o sumę CRC , plik może ważyć tyle samo itp ale jeżeli suma CRC pliku będzie inna to się nie odpali a wtedy będzie potrzebny bypass. Nie znam się na skryptach więc mogę się mylić.

Opublikowano

Żeby nie było nieporozumień to UP ma rację, na dzień dzisiejszy potrzebny jest Bypass, gdyż faktycznie chodzi tutaj o sumę CRC.

PS. Na dzień dzisiejszy bypass nie jest publiczny!

1346594784-U507582.png

By lux.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...