Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Open Stleath na palladium

Rosół376

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;]

Mam takie pytanko ponieważ mam konto apis zeus 3lf4.. Konto ma miesiąc..

Czy opłaca mi się osa kupić? I czy kronosa długo budował bym z palladium??

A i jeszcze chciałbym wiedzieć ile bocić dziennie musiałbym żeby kronosa w miesiąc złożyć na przykład.

Opublikowano

Lepiej kupić PBDO, będzie ci sam zmieniał hale, naprawiał się, używał mocy aegisa. A co do składania wrót to od szczęścia zależy, :) Równie dobrze wrota możesz złożyć po 2 dniach, lub po 2 tygodniach.

Opublikowano

Lepiej kupić PBDO, będzie ci sam zmieniał hale, naprawiał się, używał mocy aegisa. A co do składania wrót to od szczęścia zależy, :) Równie dobrze wrota możesz złożyć po 2 dniach, lub po 2 tygodniach.

Warto też dodać, że na PB licencja mu się nigdy nie skończy.
Opublikowano

OS jest fajny na 150 dni bo ma auto-zaznaczanie i oprócz zbierania palki można fajnie się zabawić na statkach, na 30 to raczej tylko palka bo z ręcznym zaznaczaniem innych graczy to już tak wesoło nie jest. Jeśli chodzi o czas zbierania palki by zrobić kronosa to 2 dni to przesada ale 2 tygodnie są bliższe prawdzie o ile nie będziesz latał 24h na dobę - dodatkowo pomocny może być event x2 części do kronosa by nie robić bezsensownych wrotek po kilka razy. Sam na to czekam bo jakoś saturn nie chce mi wypaść.

A OS wymienia palladke? :D

NIE - to jest dodatkowa minimapa do przeglądarki umożliwiająca np. automatyczne zbieranie palki i inne pierdoły ale nie jest typowym botem ( obecnie i PBDO nie zmienia hal )

Opublikowano

OS jest fajny na 150 dni bo ma auto-zaznaczanie i oprócz zbierania palki można fajnie się zabawić na statkach, na 30 to raczej tylko palka bo z ręcznym zaznaczaniem innych graczy to już tak wesoło nie jest. Jeśli chodzi o czas zbierania palki by zrobić kronosa to 2 dni to przesada ale 2 tygodnie są bliższe prawdzie o ile nie będziesz latał 24h na dobę - dodatkowo pomocny może być event x2 części do kronosa by nie robić bezsensownych wrotek po kilka razy. Sam na to czekam bo jakoś saturn nie chce mi wypaść.

Jeśli chodzi o auto namierzanie to ja wole uczciwie namierzać ale pobocił bym sobie na palladce ;(

OS wymienia paladke?

Opublikowano

Jeśli chodzi o auto namierzanie to ja wole uczciwie namierzać ale pobocił bym sobie na palladce ;(

OS wymienia paladke?

Czytałbyś jak ci odpowiadają ;) Nie, jest to program typu ulepszona minimapa, zbiera palladium tylko w strefie na 5-3, nie wymienia go, nie naprawia statku po zniszczeniu, zawiera auto-namierzanie przy wykupieniu na 150 dni i pare innych bajerów typu auto mixer rsb. Ogólnie dla noobków którzy sami nie potrafią kliknąć myszką i sieką cie z drugiego końca mapy -.-

7yo9.png

Opublikowano

Czytałbyś jak ci odpowiadają ;) Nie, jest to program typu ulepszona minimapa, zbiera palladium tylko w strefie na 5-3, nie wymienia go, nie naprawia statku po zniszczeniu, zawiera auto-namierzanie przy wykupieniu na 150 dni i pare innych bajerów typu auto mixer rsb. Ogólnie dla noobków którzy sami nie potrafią kliknąć myszką i sieką cie z drugiego końca mapy -.-

No takie czasy jak się chce walczyć z najlepszymi to wyjścia właściwie nie ma bo oprócz zaznaczania ma mixer, anty-emp i inne. Boty i wspomagacze właśnie do tego są by automatyzować ręczną robotę no bo co ktoś ręcznie nie potrafi zbierać palki, boxów albo ubić cienkiego alienka albo zaznaczyć przeciwnika ? Pewnie że każdy to wszysko potrafi ale automat zrobi to lepiej <_<

Opublikowano

No takie czasy jak się chce walczyć z najlepszymi to wyjścia właściwie nie ma bo oprócz zaznaczania ma mixer, anty-emp i inne. Boty i wspomagacze właśnie do tego są by automatyzować ręczną robotę no bo co ktoś ręcznie nie potrafi zbierać palki, boxów albo ubić cienkiego alienka albo zaznaczyć przeciwnika ? Pewnie że każdy to wszysko potrafi ale automat zrobi to lepiej <_<

No właśnie lece sobie i wali we mnie cały klan nagle, mimo emp walą dalej, to jest gra nie na skill tylko na opena/kopena czasami.. dawniej sie ich nazywało kerkava fajters a teraz kerkavy nie ma więc są oesowcy..

7yo9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...