Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

60zł na darmo!

Loocker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko!

Dzisiaj kolorovyvlog dodał nowy filmik na youtube

I gada na końcu o darmowym 60zł i koszulce, sęk w tym że trzeba założyć darmowe konto w m-banku.

http://www.operacjakolorowy.pl/

Problem w tym, że jak wybiorę "mam 13-17 lat" to kasy nie dostaję, tylko samą koszulkę :). Mam 16 lat. Jak wybiorę "mam 18+lat" to żeby otrzymać te 60zł to muszę gdzies jeździć i cos podpisywać? Nie chciał bym dostać karty, tylko konto internetowe i tam te 60zł. Da radę cos takiego zrobić?

skpUo.png

Opublikowano

Nie ma nic za darmo :D

Pewnie polega to na tym ,ze jak zamkniesz konto to musisz oddac te 60 zl.

Jaki normalny bank rozdawalby kase za darmo? To nielogiczne.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

No tak, ale nie muszę chyba zamkyać konta? Nie pobierają żadnej opłaty chyba za zamknięcie, bo kolorovy mówi że bez problemu za darmo możemy konto usunąć.

skpUo.png

Opublikowano

No tak, ale nie muszę chyba zamkyać konta? Nie pobierają żadnej opłaty chyba za zamknięcie, bo kolorovy mówi że bez problemu za darmo możemy konto usunąć.

Bez problemu je zamkniesz , ale później to mogą być komplikacje.

Opublikowano

Lepiej nic nie kabinuj moga nalozyc kare . Tak jk np zerwanie umowy z siecia np orange . Idz do sasiada powiedz ze mu pomozesz w czyms to napewno da pare zl xD za darmo to teraz po mordzie nawet nie dostaniesz .

BUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...