Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Formuła 1 - Sezon 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.

Pod koniec zeszłego roku powstał temat dot. sezonu 2012.

http://www.mpcforum.pl/topic/752553-f1-2012/?hl=+2012

Niestety ucichł wraz z koncem sezonu.

Kilka dni temu 17 Marca odbył się pierwszy wyścig w sezonie 2013 w którym nie spodziewanie wygrał Raikkonen w Lotusie.

Jak myslicie kto w tym sezonie zdobedzie tytuł Mistrza Swiata?? Kolejny raz, Vettel?

A może Fernando, gdy przez cały sezon bedzie miał konkurencyjny bolid?

Nie zapominajmy o Raikkonenie :)

Jakoś za kierowcami McLarena nie jestem, zwłaszcza po słabym wyscigu w Australii.

Że się tak powtórze, jak myslicie kto zdobedzie tytuł w tym roku? Jak oceniacie wyscig w Australii??

Tak, wiem że mało jest ,,widzów F1'' w Polsce, ale garstka jest - i to mnie cieszy :)

Pozdro

Opublikowano

Wydaje mi śię, że obstawianie kto będzie mistrzem świata jest zbyt szybkie :) jednakże jak w poprzednim sezonie kibicuje Fernando oraz Kimiemu :). Być może teraz będzie walka do ostatniego wyścigu o tytuł.

Opublikowano

Po dzisiejszych kwalifikacjach niestety mozna stwierdzic iż McLaren ma problemy na poczatku tego sezonu.

Liczyli na deszcz, dostali krople deszczu ale i tak sa daleko, Button dopiero ósmy.

Czyżby Hamilton zrobił dobry krok odchodząc z McLarena? Po kilku wysigach na pewno sie dowiemy

Cieszy mnie fakt iż drugi raz w tym sezonie Massa w kwalifikacjach wygrał z Alonso, w koncu moze Ferrari bedzie porządne punkty zbierac. W poprzednim sezonie zbierał tylko Alonso.

Vettel prawie ze zdominował kwalifikacje. W q3 miał bodajze 0.9s przewagi na Massa.

Zapowiada sie jutro ciekawy wyścig

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...