Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Grafika

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, da się jakoś polepszyć grafike? wogóle teraz u mnie jakoś dziwnie to wygląda, dobra w sumie o grafike to mi zbytnio nie chodzi tylko o tą mgłe czy jak to nazwać( w innych tematach na to mówiłęm chmurki ;p)

Przykład:

88516016391773043176.png

Wogóle sami widzicie on jest dalej tych drzewek które są po prawej przy tej górce i on je lepiej widzi niż ja, a ja jestem bliżej ich... :(

mój wygląd:

19322015058893212542_thumb.jpg

oraz ten wygląd któryt wziełęm z filmiku:

0:12

Tu jeszcze jedno zdjęcie z tą głupią mgłą:

81153484510836854118_thumb.jpg

A moje pytanie, jak te gówno usunąć?, bo bez mgły to się zgodze, że ludzie tak szybko mnie namieżają, ale za tej mgły to ja chuja widze i nawet założyłem temat(http://www.mpcforum.pl/topic/882540-pytanie-cheaty/) gdzie opisałem tą sytuacje, ze lece sobie ja i gościu przedmną i ja go jeszcze nie widze, a on już mnie namieża...

Więc jak wyłaczyć tą mgłę?

Za pomoc lajki i 5 w profilu

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

1. no fajnych rzeczy sie dowiedziałęm, ale tam nie ma o tym jak tą mgłe wyłączyć? -.- czy ja ślepy?

2. a i jeszcze jedno pytanko jak se pozmieniam tą grafike na najlepszą to tu lagi głównie zależą czy karata graficzna ogarnie? jak słaba to będa lagi? słaby internet nie ma tu nic do rzeczy? czy ma?

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Wchodzisz do gry

Następnie Opciej (options jakoś tak) następnie w Graphic i zaznaczasz tak jak na ss, jak zaznaczysz to wybierasz Save i cieszysz sie lepszymi efektami ;).

1363709973-U845087.png

320551442138510845087.png
Opublikowano

1. no fajnych rzeczy sie dowiedziałęm, ale tam nie ma o tym jak tą mgłe wyłączyć? -.- czy ja ślepy?

2. a i jeszcze jedno pytanko jak se pozmieniam tą grafike na najlepszą to tu lagi głównie zależą czy karata graficzna ogarnie? jak słaba to będa lagi? słaby internet nie ma tu nic do rzeczy? czy ma?

2. Jeżeli pozmieniasz na Graphics, Textures itd. na High to musisz wiedzieć, czy twoja karta graficzna to udźwignie.

Tak jak takie bajery jak : Color, BloodStein efect, Decoplayers, Lightmap itd. pobierają z karty graficznej, nie zależy to od neta.

tzw. Efekty graficzne.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...