Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Cheaty

Viaths

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pare pytań:

1.jak widze teraz w wr nawet duże lvl mają cheaty czyz nie? już mówie lece samolotem np. w ''conturas'' nic z przodu nie widze, a tu nagle samolot z naprzeciwka mnie namierza (jeszcze go nie widze- za ta białą obłoczką''chmurkami'') i pierwsza rakieta juz we mnie leci i dopiero wyłania się ten samolot... wniosek? chamst... czy te chumrki mozna jakos wyłączyć? czy to cheaty....?

2. W Wr są jakies logi czy cos w tym stylu?, że jak uzywam cheat'y załóżmy-to ich system jakoś mnie rejestruje, a potem dostaje bana na przykład - chodzi mi, że np. jak mam cheaty to oni moga mnie zbanowac czy bany sa tlyko jak ktos zakapuje?, bo np. jak cheat'uje to ktos zdjęcie mi zrobi no i potem ban?,czy oni tez jakoś sami wykrywają cheat'erów? Pytam się bo zamierzam chyba chamsta uzywac nigdy tego nie robiłem, ale to już mnie powili wkurza kiedys KD ratio ponad 2.00 bez hacków dziś bez hacków 1.20...

3. Jakiego cheata polecacie na chamsta? chodzi żeby nie był wykrywalny. Kiedyś ''ghbsys'' był dobry bo jak go testowałem troszeczke na innym koncie, a potem wbiłem po miesiącu nie miałem bana

za pomoc lajki i 5 w profilu

Jestem zły ;p mam 65/100 ostrzeżeń !

Opublikowano

Siemka mam pare pytań:

1.jak widze teraz w wr nawet duże lvl mają cheaty czyz nie? już mówie lece samolotem np. w ''conturas'' nic z przodu nie widze, a tu nagle samolot z naprzeciwka mnie namierza (jeszcze go nie widze- za ta białą obłoczką''chmurkami'') i pierwsza rakieta juz we mnie leci i dopiero wyłania się ten samolot... wniosek? chamst... czy te chumrki mozna jakos wyłączyć? czy to cheaty....?

2. W Wr są jakies logi czy cos w tym stylu?, że jak uzywam cheat'y załóżmy-to ich system jakoś mnie rejestruje, a potem dostaje bana na przykład - chodzi mi, że np. jak mam cheaty to oni moga mnie zbanowac czy bany sa tlyko jak ktos zakapuje?, bo np. jak cheat'uje to ktos zdjęcie mi zrobi no i potem ban?,czy oni tez jakoś sami wykrywają cheat'erów. Pytam się bo zamierzam chyba chamsta uzywac nigdy tego nie robiłem, ale to już mnie powili wkurza kiedys KD ratio ponad 2.00 bez hacków dziś bez hacków 1.20...

3. Jakiego cheata polecacie na chamsta chodzi żeby nie był wykrywalny. Kiedyś ''ghbsys'' był dobry bo jak go testowałem troszeczke na innym koncie, a potem wbiłem po miesiącu nie miałem bana

za pomoc lajki i 5 w profilu

1. Auto namierzanie ... skill gracza latającego w samolocie - weterani. To nie żadne cheaty. Chmurek się nie da wyłączyć, ew. usunąć plik - ale raczeej nie będzie działać.

2. Tak, w logach mogą wyłapać... od teggo jest hackshield - możesz dostać bana ( przez logi ) nie tylko, przez konfitury konfiące hackerów.

3. Nie ma niewykrywalnych hacków... każdy chams jest wykrywalny. Po prostu skorzystaj nie wiem, z SiroSixa, TradeMarka, Exodusa, Kazbaha ? :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

1. Auto namierzanie ... skill gracza latającego w samolocie - weterani. To nie żadne cheaty. Chmurek się nie da wyłączyć, ew. usunąć plik - ale raczeej nie będzie działać.

yyy... to jest do kupienia w itemshopie? i jak to się nazywa? kupiłbym sobie :D, a i to namierza gości którzy sa przed mną(przed moim samolotem)? to namierza automatem nie muszę kierować tym celownikiem? tylko namierza wszystkich którzy miesza się w moim ekranie ;p?

Opublikowano

yyy... to jest do kupienia w itemshopie? i jak to się nazywa? kupiłbym sobie :D, a i to namierza gości którzy sa przed mną(przed moim samolotem)? to namierza automatem nie muszę kierować tym celownikiem? tylko namierza wszystkich którzy miesza się w moim ekranie ;p?

LOL, tego się nie kupuje ....

Przełączasz widok na kabinę.Masz celownik :

nopmiu.jpg

Nim namierzasz shiftem chyba i strzelasz. :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

to kazdy może sobie ten celownik włączyć(klawiszem)... i na tym zdjęciu nie ma tych białych chmurek przez co nie widać kogos z naprzeciwka czyli dobrze mówię ma chamsta...

bo mi chodziło, że lecimy naprzeciwko siebie i on mnie jakos szybciej widzi, a ja go potem jak on wylatuje z tej białej obłoczki

Opublikowano

to kazdy może sobie ten celownik włączyć(klawiszem)... i na tym zdjęciu nie ma tych białych chmurek przez co nie widać kogos z naprzeciwka czyli dobrze mówię ma chamsta...

Celownika się nie włącza ... przełącza się tylko wygląd - na kabinę.

Przycisk V

To jest przykładowe zdjęcie ... nie na całym niebie są chmurki... aczkolwiek są :

4awj5x.jpg

Tyle, że w oddali :)

Nie nie miał chamsa...

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

cykne ci w next weekend zdjęcie[bo teraz nie wbije :( ] o co mi chodzi, bo tu nie ma tych chmurek, nie chodzi mi o te chmurki ;d heh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...