Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Modem>Komputer>Konfiguracja

Awangard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam odrazu mówie że jeżeli w złym dziale napisałem prosze o powiadomienie lub przeniesienie. Problem polega w tym ze mam Modem router.. Nie wiem nie znam sie.I on nie udostepnia wi-fi bo chce go miec w Tablecie.Czy to jest tak czy mozna to jakos zrobic aby miał to Wi-fi lub chociaz przez jakis kabel zrobic ten internet w tym Tablecie.Mam z tylnej czesci Routeru czy tam modemu takie wejscie typu troche trojkaata oraz kwadratu. Pisze ze USB. Gdy podlacze usb>przejscie usb>Tablet. Czy bedzie z tego jakis internet? Przepraszam ze to tak napisałem nie wiem jak to wytlumaczyc.

Pozdrawiam Awangard.

+Dodam ze mam Iternet z Vectry. Model ARRIS

Opublikowano

w instrukcji obsługi masz najprostszą konfiguracje przeczytaj albo jak nie zrozumiesz poproś kogoś kto potrafi

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jeśli masz taki modem jaki jest przedstawiony na tej aukcji Allegro, to informuję cię, że ten modem nie ma WiFi.

Jeśli chciałbyś mieć WiFi, musiałbyś kupić router xDSL i podłączyć go do twojego modemu tak zwaną skrętką (no i oczywiście skonfigurować).

Regards

Tushi

//We are Anonymous. We are legion. We do not forget. We do not forgive. Expect us!

Opublikowano

Jeśli masz taki modem jaki jest przedstawiony na tej aukcji Allegro, to informuję cię, że ten modem nie ma WiFi.

Jeśli chciałbyś mieć WiFi, musiałbyś kupić router xDSL i podłączyć go do twojego modemu tak zwaną skrętką (no i oczywiście skonfigurować).

ok dziekuje bardzo za odpowiedz. A innym sposobem niz wi-fi np ten kabel usb >> ?

Opublikowano

Jak na moje, na 97% nie będzie działać. Spróbować możesz zawsze :P

Regards

Tushi

//We are Anonymous. We are legion. We do not forget. We do not forgive. Expect us!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...