Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PSD] [Photoshop]Plan lekcji V2 - wersja z godzinami oraz kolorami wybranych lekcji

Baksiu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wymagania:

• Obsługa Photoshopa na poziomie podstawowym.
  • Umiejętność posługiwania się grupami oraz warstwami.
  • Umiejętność edytowania stylu warstwy.
  • Umiejętność edycji warstwy tekstowej.

1363704613-U215643.png

Autor zastrzega sobie prawo do pliku PSD, zabraniając tym samym publikacji na innych witrynach.

Pobierz:

http://www3.zippyshare.com/v/56890167/file.html

Skan:
https://www.virustotal.com/pl/file/8d51a075b34de0059d626e11641c20968b37492026e321b5d168f500b8b8ecf4/analysis/1363704819/

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

A zrobił byś mi taki tylko że z moimi lekcjami? Bo ja zabardzo nie kumam PS itd i jestem nowy w grafice. Plan jest fajny ale nie przemawiają do mnie te kolorowe prostokąty :3

Opublikowano

Dzięki, ładniejszy niż poprzednia ver. :-)

like it!

Opublikowano

A zrobił byś mi taki tylko że z moimi lekcjami? Bo ja zabardzo nie kumam PS itd i jestem nowy w grafice. Plan jest fajny ale nie przemawiają do mnie te kolorowe prostokąty :3

Po to zrobiłem PSD, żeby każdy się czegoś nauczył. To nie jest nic trudnego, a takie umiejętności na pewno się przydadzą chociazby przy tworzeniu stron www.

Kolorowe prostokąty to mój pomysł w celu odróżnienia, która lekcja jest lajtowa, kiedy jest np. mata itd. W łatwy sposó wszystko można zrobić szare.

Opublikowano

noom bardzo ładne ale możesz zrobic tak że lekcja matematyki wszystkie jednym kolorem np brązowym religia zielonym itp ale żeby kolory sie różniły

beznazwy1hud.png

Bo IsoreS jest tylko jeden!

• 5 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

temat mozna zamknąć. Nie będę robił kolejnej wersji, gdyż na W8 jest aplikacja planu lekcji. Nie jestem na tyle dobry, aby robić coś dla kogoś. Może kiedy indziej (:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...