Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak ofert na sponsorpay i superrewards

Mietus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Jestem bezradny w sprawie sponsorpay i superrewards. Za każdym razem, gdy zmienię IP na amerykańskie to zawsze jest brak ofert ;/. Zrobiłem już z 5 kont na różne maile, próbowałem zrobić konto na polskim IP i zmienić na amerykańskie, próbowałem też zrobić wszystko na amerykańskim IP. Czyściłem ciasteczka i dane przeglądarki i dalej to samo. W SponsorPay pokazuje się okienko i napis "Niestety na dzień dzisiejszy nie ma żadnych ofert w Twoim kraju". Raz miałem tak że były normalnie oferty, ale jak kliknąłem w jedną to znowu to wyskoczyło.. Odświeżyłem stronę i już niczego nie było. Z kolei w SuperRewards albo nie ma ofert, albo gdy kliknę na jakąś wyskakuje "We're Sorry, that offer is temporary unavalilable (code:34m4n)" i jak odświeżę to znikają wszystkie. Kiedyś wszystko chodziło w porządku a teraz coś się zepsuło. IP zmieniałem wszystkimi możliwymi programami i w każdym było to samo.

Pomocy ;s

forumvy.png

Jeśli ktoś nie docenia tego co ma, kiedyś zostanie z niczym.

Opublikowano

Mam to samo :( tylko że w moim temacie g*wno mi poradzili , zobaczymy jak będzie tutaj :) a na jakiej przeglądarce to robisz ?

1359121200-U261555.png

Opublikowano

Super rewards robi sie tylko iwylacznie na IE aktualizowanym, ze zmienionym ip- wejdziesz raz przez mozille, dostajesz ban i juz nigdy niemasz ofert. A co do sponsor pay to nie mam bladego pojecia. Skonfigurowales dobrze AOL'a? W narodowosci nad ofertami zmien sobie na USA, czesto samo ustawia na UK. Jesli masz wifi sprubuj przez inny pc- szczeze to nie wiem czy to cos da, ale warto sprubowac.

EW.

Zainstaluj od nowa przegladarke.

Opublikowano

Superrewerds chyba zablokował to

na każdej przegladarce robilem nowe konta i z miejsca ban

A co do sponsorpaya mnie działa bez problemu

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Mam to samo :( tylko że w moim temacie g*wno mi poradzili , zobaczymy jak będzie tutaj :) a na jakiej przeglądarce to robisz ?

Wszystko robię na Google Chrome, próbowałem na mozilli, również z wtyczką AnonymoX i dalej lipa :)

Skonfigurowales dobrze AOL'a?

Tak. Jak mówiłem wyżej, wszystko działało dobrze do czasu.

Spróbowałem z SuperRewards na nowym koncie na Internet Explorer. Prawie wszystkie oferty działają (na niektórych pokazuje się "proxy detected") ale ogólnie jest spoko. Nie działa tylko sponsorpay, który - jak wszyscy wiemy działa najlepiej..

forumvy.png

Opublikowano

Akurat sponsor pay nie jest takie dobre :P Bardzo czesto zaplata niedochodzi, albo w bezplatnych ofertach duzo jest takich ze musisz wyslac bezplatnego smsa, po ktorym oni przysylaja ci za ktorego placisz. O tyle super rewards jest dobre, ze mniej takich nabijaczy w ofertach jest. Dlatego moze tylko na 1 przegladarce dziala i jest na takim zabezpieczeniu.

Probowales przez aola na mozilli bez wtyczki tor'a?

Opublikowano

Właśnie spróbowałem na Mozilli na aolu. Dalej lipa. Wyświetlają się wszystkie oferty, a gdy kliknę w jedną pokazuje się napis "Przykro nam, ale ta oferta nie będzie już nigdy dostępna.". Na stronie ogame.pl doładowuję sobie antymaterię za darmo przez sponsorpay i nie ma żadnego problemu.. ;/

forumvy.png

Opublikowano

Po prostu IP jest zbanowane. Na AOL'u jest ciągle to samo IP, czyli ktoś był szybszy od Ciebie.

Możesz kupić prywatne serwery proxxy - tylko to Ci pozostało, aby na 100% działało.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Próbowałem zmianę IP na wszystkie możliwe sposoby. Ban na IP nie wchodzi w grę, bo na oGame mogę swobodnie doładowywać Antymaterię.

forumvy.png

Opublikowano

oGame to inna gra. Ja na NosTale mam bana, a na innej grze ze swojego IP jest wszystko.

Dlatego właśnie nie możesz na NosTale, bo zużyte jest IP.

Btw. Oferty się nie opłacają, ok. 25% działa i nie warto na nie marnować czasu.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Szczeze to masz racje, od czasu do czasu trafi sie oferta naprawde dobra i dzialaja za free. Tylko raz taka znalazlem, doladowalo mi 58nd, w 2 ofercie 21nd, pozostale 36 niedzialalo :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...