Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Utrata EQ

Veqq10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio naszła mnie chęć aby znowu pograć sobie w metina . Więc ściagam loguje sie na konto wchodze na postać a tu.. niespodzianka. Zniknęło moje całe eq . Nie było ono jakieś rewelacyjne ale pozwalało mi na fajną grę tą postacią . I tu mam pytanie czy istnieje wgl jakaś szansa żebym odzyskał te eq ?

Opublikowano

Wątpie żeby tak było . Kilku moich znajomych też miało taki problem że po przerwie grania w metina nie mieli swojego eq . I dodam jeszcze że na postaci (nie w depo) miałem ok 10kk i cały czas mam te pieniądze.

Opublikowano

Możesz odzyskać itemy jeżeli wiesz kto na 100% to zrobił.

Był taki przypadek, koleś poszedł na psy - opowiedział całą sytuację i odzyskał :)_

hx6hZ7.jpg

Opublikowano

Przepraszam że się wtrącam

Ale jaka grałem 2 lata temu na 1 serwerze w tedy chyba było z 6-7 serwerów maks i zostawiłem Woja 76lvl body miałem pro eq i kase

I w tym sek że miałem też bardzo trudne hasło z małymi literami i dużymi + liczby i x,z tak więc wątpię że jakiś włamywacz wszedł na moje konto i wozioł tylko eq

Ja mam teorie że admin se na boku sprzedaje eq na allegro ale ja tylko mam takie przepuszczenia.

I do tej pory nic nie zrobili miałem ss a policja powiedziała że nie zrobią nic bez żadnego logu czy tam informacji że ktoś wszedł...

Opublikowano

Afere robisz przecież to gra KOMPUTEROWA!! a nie jakieś nie wiadomo co zawsze możesz sobie zaczać od nowa lepsza zabawa jak dla mnie (nie raz mnie okradziono :unsure: )

BTW. Możesz już o tym eq zapomnieć

*Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ktoś ukradł. Jeśli eq nie było duzo warte to szkoda zachodu aby isc na policję ;-) Więc zacznij skrobać nowe eq bo nic innego nie pozostało ; P

Opublikowano

Afere robisz przecież to gra KOMPUTEROWA!! a nie jakieś nie wiadomo co zawsze możesz sobie zaczać od nowa lepsza zabawa jak dla mnie (nie raz mnie okradziono :unsure:)

BTW. Możesz już o tym eq zapomnieć

Wypraszam sobie wiesz ile w tedy moje eq było warte?!. Ponad 700zł wydałem i tyle było warte a policja nic nie zrobiła . Nawet suport miało wszystko w nosie
A co do tych adminów co se na boku robią handel to jest prawdopodobne bo hasło miałem bardzo trudne !!.
A policja nie miała więncej dowódw czyli kto wszedł na moje konto a sprawa została zatrzymana chyba. Jestem naprawdę zawiedziony co się dzieje w internecie z grami ;/
Opublikowano

Przydażył mi się ten sam przypadek jakiś tydzień temu.Powodem był niedobór aktualizacji.Aktualizuj metina przez " kurczaki " i odpal go.Jeżeli to nie zadziała najzwyczajniej ktoś cię okradł.

@Up Ja przez 2 lata miałem na jednym servie hasło 123456 i nikt mnie nie okradł zamieniłem na również trudne nie do odgadnięcia i na drugi dzień bum nic nie ma.

@2Up masz rację bo jak ktoś ukradł dużo warte eq to nie ma sensu nawet na policje iść bo nic nie zrobi.

@3Up w 100% cię popieram.Okradziono cię to zmień server i graj od nowa np z kolegami ;).Większa frajda i zabawa.

Tak więc zaaktualizuj grę przez "kurczaczki" a jak to nie pomoże to zagraj sobie od nowa no chyba że połudzisz się o odzyskanie eq poprzez zrobienie dropka.

Opublikowano

Powiem Ci tak jak Ty czy kto kolwiek robi sobie przerwę w metinie to automatycznie całe EQ przenosi do dozorcy i nie ma szans żeby ktoś Ci wbił i coś zajebał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...