Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 PL - Ban zanim założy się konto

Goldiebwoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to tak, dzisiaj postanowiłem pierwszy raz od 5 lat zagrać na PL'u.

Założyłem nowe konto nowiutkie, czyściutkie, ściągam Metina, loguje sie na Solara i co?

'Twoje konto zostało zablokowane'

Ja po prostu nie wierze w to co sie dzieje w tej grze hahaha. Mam zakładać nowe konto czy pisać do supportu? Bo w sumie, nie wiem czy opłaca mi się tracić czas na użeranie sie z głupimi adminami.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Bana na IP też nie moge mieć bo przez te 5 lat miałem przeprowadzke jedną i w tym mieszkaniu co teraz aktualnie mieszkam nie instalowałem PL'a ani nie zakładałem konta. Dodam jeszcze że mam neosa więc ip jest zmienne :D

Opublikowano

Nie dostałes kiedyś bana na jakieś konto co miałeś na tym adresie e-mail?Jeśli teraz jescze zarejestrowałeś się na ten sam adres to mnie nie dziwi ,że jest ban

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

@Up

W sumie bardzo możliwe, zastanawiałem się sam nad tym i chyba założę nowe konto na innym emailu.

Dobra dzięki za pomoc, temat można zamknąć.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Czasami pisze ze jest zablokowane gdy na jakimś serwerze jest duzo postaci i poprostu nie chca go przepełnić :) próbowałes na innym logowac? sproboj moze pomoze :P

reflink

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...