Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Black Screen

Aura17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaam wszystkich userów i nie userów, amianowicie co to mojego problemu(Patrz temat), tak wiem wałkowane wiele razy, przeszukałem 99% googl'a

i nie znalazłem nic co by pomogło, postaram się dokładnie opisać mój problem:

Więc gdy uruchamiam minecrafta(już około 7 wstawka) pojawia się takie coś:

post-570460-0-70842700-1363695569.png

Następnie bo kliknięciu Enter Game: Jest czarny ekran, przy próbie force update, literki dziwinie na siebie nachodzą i nic to nie daje, nie instalowałem żadnych modów minecraft jest świeży, reinstalowałem stery od gafy z 5 razy, reinstalowałem jave 15 razy, uruchamiałem w trybie zgodności z tym i z tym, instalowałem net.frameworka 4.0, instalowałem directax,usuwałem Meta-INF I NIC! Ramu posiadam 4B, procesor dobry ;) , dodam że to wszystko zaczeło się dziać po ukochanym formacie komputerka ; ) windows 7 32bit świeży ; ), pozdrawiam i ciekawy jestem czy jakiś łebski łeb się znajdzie ;**

Opublikowano

Hmm, odziwo zadziałało w 50% i w dodatku z pendrvie jak odpaliłem z tymi parametrami 1GB itd, tzn pojawiło się te tło na około pierwszego oknoa, po daniu force uptade i dojdzie do końcta i black screen ; p lub wgl znika

Opublikowano

Kup premium/zrób format jeszcze raz ^^ . (w pierwszym poście napisałeś że masz 4B pamięci ram... To dlatego.

MjEnSo I minecraft od 3 lat :D

Opublikowano

Hmm, sterowniki instalowałem już pare razy ; p , ale chyba zrobie jeszcze raz reinstallke windowsa ; p, w sumie to wszystko po formacie się stało , więc zobaczymy.

Opublikowano

Nie żadne force update, sterowniki -.- Ja tak miałem kiedyś... Miałem na kompie 2 konta, na 1 działało, a na 2 nie. Spróbuj zrobić nowe konto, pobierz od nowa MinecraftSP i zobacz :p Jeśli zadziała, usuń stare konto.

No bo zobacz na ikonkę jak odpalasz mc. Jest ikona javy, a na 2 koncie miałem grassa i tam właśnie działało :O

Opublikowano

Nie żadne force update, sterowniki -.- Ja tak miałem kiedyś... Miałem na kompie 2 konta, na 1 działało, a na 2 nie. Spróbuj zrobić nowe konto, pobierz od nowa MinecraftSP i zobacz :P Jeśli zadziała, usuń stare konto.

No bo zobacz na ikonkę jak odpalasz mc. Jest ikona javy, a na 2 koncie miałem grassa i tam właśnie działało :O

MinecraftSP aka launcher by anjo caido jest zbugowany , niech lepiej pobierze tego od geoninga.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

MinecraftSP aka launcher by anjo caido jest zbugowany , niech lepiej pobierze tego od geoninga.

No tak, wiem, że jest zbugowany, sam kiedyś używałem tego od Geoninga, bo mnie wkurwiało to, że trzeba było kliknąć z 20x żeby się odpaliło...

Dlatego też polecam tego od Geoninga.

Opublikowano

Panowie, dziękuję za pomoc Minecraft działa. Jak ? Więc najprościej mówiąc zrobiłem reinstalkę windowsa i perwsze co to instalacja javy , minecraft ruszył, pozdrawiam ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...