Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Priv] Plemiona - NoName server

robotek

Serwer  

31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Przysz?y ?wiat

• S1
      7
    • S2
      4
    • S3
      11
  2. 2. Opinia o serwerze

• Naprawd? spk.
      9
    • Ca?kiem ca?kiem...
      3
    • Sredni
      2
    • Widzia?em lepsze
      1
    • troche laguje
      0
    • nie polecam.
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm możesz na pw powiedzieć jak mogę zbugować to wojsko? chciałbym by na s1-2 nie było możliwości bugowania wojska (od s3... w górę) będzie nowe lvl zagrody!

Nieregulaminowa sygnatura.

• Odpowiedzi 279
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prośba do kogoś kto zna php. potrzebowałbym dwie opcje do napisania (wpisania do silnika)
oraz kogoś kto zajął by się tworzeniem plików na S7! (wioski po 120k pkt!)

Opublikowano

cóż czekam na opinię, neistety, ale jedyne co mnie niepokoi to bug na wojsko ;/ który jednak występuje i liczę że bartekst odbuguje to w następnej wersji!

Opublikowano

Przerwa techniczno-technologiczna :D
+ dodatek dla bogatych :D poszukuję sponsorów :D za każde 5zł dam reklamę (warunek taki że uda mi się plemiona na ubuntu postawić) serwer nie drogi bo 30-40zł i wtedy oddaje go dla was a nie dla siebie, mi wystarczy wolna domówka! :D

Opublikowano

! ważne !
Poszukuję sponsorów :D jak mówiłem każda kwota powyżej 5zł skutkuje dodaniem do "ogłoszeń" sponsorowanych.
potrzebujemy 6 wpłat po 5 zł :D niestety tylko na konto ;p

Dodatkowo, jeżeli jest ktoś chętny na admina głównego, zapraszam Priv lub gg. niestety muszę również was trochę zasmucić, serwer dłużej offline bo ogarniam go na ubuntu! co daje wam brak bugów ! oraz szybsze ładowanie strony! co idzie za tym? S7 (1.500.000) będzie mniej lagował! a wam będzie się lepiej grało! jednostki poruszają sie szybko, a przejąć wioskę można bardzo łatwo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...