Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Golec vs. Kubik

--Mariuszek--

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może lepiej podaj swoje EQ to łatwiej bedzie określić czy dasz rade ubić cubika

Jeśli chcesz ubić cubika golcem to minimum 10lf4 i full b02 (na 2 czołgach bijesz ale z SAB/x3)

Do bicia cubików polecam AEGISA.Może i wolniej bijesz ale z x1 spokojnie dasz rade na tym samym EQ.

A jeśli chodzi o kamyka to walisz cały czas gdy możesz.(nie wiem czy ktoś sobie wyliczył na oko ile trzeba wystrzelić ich na 1 cubika)

Opublikowano

No więc tak podam ci moje wypo. mam starą fe + 5 lf4 ustawiam 2 czołgi full dmg i zaczynam sabem a gdy skończy mu sie osłone uderzam 2/3 razy kamykiem żeby proty padły bo nie mam premki i kończe x3 pozdro :D

killalllogo.jpg

Opublikowano

A czytaliście może temat, bo to pytanie o goliatha nie aegisa.
Moim zdaniem to nawet z full lf3 dasz radę, tylko bij sabem i x3 na podwójnych boosterach :P Ja tak robiłem kiedyś jak RSB się kończyło, a boostery były :D

Opublikowano

2x up co ty pierdolisz ? Ja kubik ubijam starą FE z rombem sab+x2 bez żadnych trudności ...

a czy ja napisałem ze mam jakieś trudności

A jaki masz lvl peta że bez premki kamikadze puszczasz ?! to jest nie opłacalne !! ...

8 ale teraz 13 i już nie bije z kamykiem :D

killalllogo.jpg

Opublikowano

Najlepszy do kubikoów jest aegis . ALe jeśli Golca masz to robisz sabem potem x2/x3 . Generatory napędów podkręczasz złotkiem Osłonki sepkiem rakietki również. Premke robisz za znajmoych i tu zapraszam do działu Tutoriale :) I jedziesz z tym kamyczkiem . Za protki co zlecą z kamyczka urka ci lota poważka i PD i ranga ;)

1370269248-U384748.png

By: b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...