Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TremorGames - czyli pewne klucze steam.

Paweu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekaw jestem czy użycie AOLA nie wygeneruje więcej reklam :) Może ktoś wie? bo nie wiem czy ściągać go

Tak, generuje. Na Polskich reklamach zarobiłem ~500 punktów, na Amerykańskich +600. ; ).

he?

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

/Up

Najlepiej te po 50-150 punktów, na których wystarczy się zarejestrować i potwierdzić mail. Polecam również zrobić nowy, osobny mail do takich rzeczy, bo potem jest 1000 wiadomości na dzień jakiś reklam etc.

he?

Opublikowano

Jak poświęcisz godzinkę dziennie, to spokojnie 500-1000 punktów dziennie wyrobisz. To zależy też od reklam. Rób sobie codziennie inny e-mail, bo to też ma znaczenie. Np. mojref, mojref1 itd. Jak ogarniesz, to zrób sobie AOL'a. ; )

he?

Opublikowano

Nie polecam tego, dużo osób miało taką sytuacje gdy kupiło gierkę za dużą ilość pkt. To serwis banował twoje konto za niby robienie fałszywych kont itp. Sam miałem taką sytuacje kilka razy więc odradzam ten serwis.

Opublikowano

Kupiłem sobię Bastiona. Ktoś wie ile trzeba czekać na gifta? Zaktualizowałem Maila, aby tam wysłali tą grę . ; )

Ja czekałem 2 godziny i to było w niedziele,

Pomogłem? Kliknij: www.pajacyk.pl

Opublikowano

pkt sie zbierają no i zobaczymy czy nie fake :D ale bardziej opłacalne chyba kupić gierke zamiast zbierać 23k pkt na far cry 3 a tak to czekać na przecene i można kupić za 10€ ;P

Opublikowano

pkt sie zbierają no i zobaczymy czy nie fake :D ale bardziej opłacalne chyba kupić gierke zamiast zbierać 23k pkt na far cry 3 a tak to czekać na przecene i można kupić za 10€ ;P

Ja dla testu uzbierałem pkt na pierwszą lepszą grę dla testu. Grę otrzymałem po 2 godzinach.

76561198001815076.png
Opublikowano

Uwaga. Jednak za bawienie się proxy, AOL'em etc. jest ban. Szkoda kurde, bo z tych polskim reklam prawie nic nie ma. ;c

A co jest na czerwono napisane w pierwszym poście ?

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

UWAGA: TWORZENIE MULTI KONT JEST SUROWO ZABRONIONE, ZŁAMANIE TEJ ZASADY GROZI PEWNYM BANEM NA IP.

RACZEJ NIE MA TAM ŻADNYCH LUK WIĘC OMINIĘCIE BANA GRANICZY Z CUDEM.

a co to ma wspólnego z zmienianiem IP w celu powiększenia ofert?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

a co to ma wspólnego z zmienianiem IP w celu powiększenia ofert?

Właściwie to nie wiem, mój fail.

Opublikowano

Boże, jedno wielkie gówno! Miałem z 390 coinsów(zbierałem na grę) dziś wchodzę patrzę i mam 2 coins. -.-

Nie polecam marnować czasu.

gnYrBkB.png

Opublikowano

Sorry right now we are not available in your region. Thank you for your interest in Tremor Games, we will inform you when we start accepting registrations from your region

Nie wiem, czy tylko u mnie tak jest.

11.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...