Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hs dziala czy nie?

xSomerdays

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czesto dropiac na cheatach (na modzie) mam wlaczonego wykrywacza gm... czesto pokazuje ze jest obok mnie... jak to mozliwe jak mam hs?

Pomogłem, napisałem coś smiesznego? Odwdzięcz się i kliknij "Lubię To"

Spoiler

dsadasdae.jpg

Kliknij w spoiler to cię brzuch zaboli (automatycznie)

Opublikowano

Dokładnie nie wiem o co chodzi w tym pyt? Ale hs wysyła logi, a przecież kamermod blokuje hs. GM może sprawdza akurat co się dzieje na mapce^^

''Moc Energia Amfetamina''

Opublikowano

Witam, czesto dropiac na cheatach (na modzie) mam wlaczonego wykrywacza gm... czesto pokazuje ze jest obok mnie... jak to mozliwe jak mam hs?

W pytaniu masz odpowiedź, pokazuje, że GM jest obok cb ;-)

Ta opcja działa, sprawdzałem kiedyś, gdy GM stał w m1.

Opublikowano

Wiecie co jest smiesznego? Wczoraj GM wyngaal mnie tepnal do kola stajnnego (tam gdzie sa konie) a potem przed stajennego i nic ;D Taki tepy on jest ;D

Pomogłem, napisałem coś smiesznego? Odwdzięcz się i kliknij "Lubię To"

Spoiler

dsadasdae.jpg

Kliknij w spoiler to cię brzuch zaboli (automatycznie)

Opublikowano

nie wiedzialem ze na pl wgl jacys gm sie loguja na s26 ostatnio gm widzialem jak zaczynalem grac,a tak to ogolem wgl nie widac ich

Opublikowano

2x up ja kiedys na bocie expilem jeszcze wtedy od m2bob i tam jest wall hack ajkbym przeszedl przez sciany wiadomo ze chiter i ban

Opublikowano

nie wiedzialem ze na pl wgl jacys gm sie loguja na s26 ostatnio gm widzialem jak zaczynalem grac,a tak to ogolem wgl nie widac ich

Oni są czasem nawet 24/7 ^^

Tylko, że to serwery gf...i administracja jest jaka jest :)

Opublikowano

a macie jakies porady jak bocic na fishbocie tak aby nie dostac bana? czy trzeba poprostu patrzec czy gm nic nie pisze?

Opublikowano

@up Ja dzisiaj postawilem fishbota z wlaczonym wykrywaczem gm'a, ustawiona opcję "logout" w kamermodzie i po pewnym czasie pokazal mi się nad postacią żółty napis "GM" nie pamietam dokładnie nazwy po czym postać się autotomatycznie wylogowala. Spróbuj zrobić tak jak ja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...