Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktoś bije metki na Solarze? :>

xSomerdays

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak szczerze spytam.

Czesto widze tu na forum/pl ze nie ma metkow w m2... Ja wchodze do gry, na 1ch spokojnie zawsze wybijam 2 metki jak nie wiecej (bijac bez boja po 550) i w dzien zarabiam ok. 15kk...

I moje pytanie jest takie, duzo osob bije te metki? Dobrze zarabiam jak na Solar? Dlaczego kazdy placze ze metkow nie ma jak dziennie z 100 sie wybija?

EDIT@ TERAZ NP. PISZĄC TU I ODRAZU BIJAC METKI W M2, BIJE WLASNIE 3 METINA W PRZECIAGU 8MIN NA 1CH...

Pomogłem, napisałem coś smiesznego? Odwdzięcz się i kliknij "Lubię To"

Spoiler

dsadasdae.jpg

Kliknij w spoiler to cię brzuch zaboli (automatycznie)

Opublikowano

Po prostu nikt w danym momencie nie dropi, albo nikogo nie spotkałeś ;-)

Ciesz się, póki możesz, bo jak się uwezmą na te metki to wątpie czy se tak 'spokojnie' poubijasz :D

Opublikowano

Jak w grze przebywasz 3h+ to pewnie kilka metkow znajdziesz, ludzie narzekają bo pełno botów z dh itp. które kradną drop.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

tak duzo osob siedzi w m2 ja ogolem ja mialem tego mentala 35 lv to metki bilem na dolinie i one sie co jakies 20-30 min respia chyba to wybijalem z 4 ch okolo 3/4/5 metkow.w m2 najwiecej ludzi.

Opublikowano

Niedawno jeszcze w m2 był multum ludzi, a zarazem dh.. Ja wolałem zrobić sure WP 36lvl i bić Dolina/ pustynia niż M2, bo tam ciężko było znalezć metina.

Opublikowano

Niedawno jeszcze w m2 był multum ludzi, a zarazem dh.. Ja wolałem zrobić sure WP 36lvl i bić Dolina/ pustynia niż M2, bo tam ciężko było znalezć metina.

Ja też zawsze wolałem doline.

Przy okazji można nadropić ogonki węży +, bo przy tym lvlu ładnie lecą z tego, co pamiętam.

Opublikowano

a taka sprawa... pewnie wiecie że w kameramodzie jest opcja "farm" (czy coś podobnego)

możemy sobie tam ustawić kordy, czego ma nam szukać metinów/bosów ipt...

moje pytanie brzmi czy można dzięki tej opcji sobie bić w m2 metiny/besty ? (po prostu takie bocenie na metinach)

Opublikowano

a taka sprawa... pewnie wiecie że w kameramodzie jest opcja "farm" (czy coś podobnego)

możemy sobie tam ustawić kordy, czego ma nam szukać metinów/bosów ipt...

moje pytanie brzmi czy można dzięki tej opcji sobie bić w m2 metiny/besty ? (po prostu takie bocenie na metinach)

Można...

Drop... po kilku metkach zasypie Ci sie eq syfem...

Będzie bił tylko na jednym ch

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Na solarze?Nawet w nocy cięzko o metka np w M1 latają farmboty 24/7.W m2 też nie jest łatwo a już o godzinie 19/21 nawet nie masz co jechać na metki...Miałes farta z tymi metkami ciesz się tym;)

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

Ja mowie czy ktos je bije.. bo ludzi w chuuy widze, ale na prawde na 1ch znajduje spokojnie 2 metki ;]

w jinno ;]

Pomogłem, napisałem coś smiesznego? Odwdzięcz się i kliknij "Lubię To"

Spoiler

dsadasdae.jpg

Kliknij w spoiler to cię brzuch zaboli (automatycznie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...