Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Admini na 5-3 PL3

MatiCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawniej jak ktoś latał OS+CE to można było się bać adma a teraz to ci mogą.... Ciśniesz na Os-ie 24h i nie mają żadnej podstawy do bana

nie znasz bp chyba że wezmiesz admina z połowy mapy

x

Opublikowano

Z czego wiem to w OWH piszę że botami się zajmuje skrypt i admin nie daje bana poszczególnym graczom bo ktoś może specjalnie latać jak bot czy coś więc bać to się chyba nie trzeba ;)

Opublikowano

Jak im się pewnie nawet nie chce, bo przecież z każdego bana danego muszą się tłumaczyć, a od botów jest skrypt.

Opublikowano

A to was zadziwię W niedziele po mhh STRONG FENIKS MOON latali sobie na 4-5 i bili alieny dla klanu M^A (PL1) no i jeden kumpel z klanu uwalił go i dostał bana na 14 dni odrazu , a drugi przez przypadek go uderzył jedym hitem i to samo . więc nie gadać że zwykły BA nie może zbanować gracza . -.-

0fc5fb0fb2710.png

Opublikowano

Pewnie palladium zbierali na bocie - BP słabo płaci :) A co do uczciwości BA hmmm po 4 latach gry w DO to różnie bywa pozdrawiam i miłej gry życzę.

Opublikowano

A to was zadziwię W niedziele po mhh STRONG FENIKS MOON latali sobie na 4-5 i bili alieny dla klanu M^A (PL1) no i jeden kumpel z klanu uwalił go i dostał bana na 14 dni odrazu , a drugi przez przypadek go uderzył jedym hitem i to samo . więc nie gadać że zwykły BA nie może zbanować gracza . -.-

To co innego, do nich nie strzela sie bo to nie event, a praca dla nich.

Opublikowano

Na PL3 z TOP100 ubyło jednak przez noc 4 graczy ( nic nie robiąc awansowałem w rankingu a i ranga spadła o jakieś 150000 ) sami coś namieszali czy jednak admini zadziałali ?

Opublikowano

Jak za bicie admina "spoza mapy' jest tydzień bana ... a admini na 5-3 latali też przedwczoraj :)

BA gwiazdeczka, o losie...

Opublikowano

Na pewno nie latałeś tym swoim leonkiem po 1-4?Co lece przez 1 gale nie sposób ciebie zauważyć imgbank

Hmm wczoraj akurat nie na 1-4 :) a nicku z gry nie podawałem na forum

Opublikowano

UP: a nie zdziw się jak Cię admin też złapie bo na pewno na OS :D kiedyś za bycie MOD'em dawali premki a teraz dają PBDO BOT silver i OS na 600 dni :D oczywiście żarcik ale nie wiem

admin za bocenie typu kbot/ibot/pbdo nie banuje bo od tego jest skrypt bo też można się zachować jak kbot

Opublikowano

admini sie teraz bawią :>

Tu nie chodzi o szelest

Tu szacunkiem się płaci

A od JWP znaczy więcej niż Versace

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...