Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Spam bot

bot4ever

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Programik o którym juz dawno temu zapewne słyszeliscie ale może sie komus przyda, do sciagniecia macie go na www.silkmind.net

nazwa flamebox

untitled2au7.jpg

untitled1zb1.jpg

untitled3kc0.jpg

przy kazdej zmianie w tekscie trzeba savowac bo inaczej bedzie pisal nam tekst ktory byl wprowadzony wczesniej.

Mysle ze skanów nie trzeba bo kazdy zna już tą strone a jesli ktos będzie nalegał to wrzuce.

Opublikowano

Warto też dodać KiponBota! Sprawdzony przeze mnie i uważam że zasługuje na w pochwałę!

Trojan wykryty w scanie jest raczej nie groźny. Używam SpamBota od 2 miesięcy i nikt

mi konta nie okradł a miał by co zbierać :P

LINK

52f22fd04ef763dbm.jpg

Się gra, się ma
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mógłby ktoś powiedzieć o co chodzi bo mam 1 plik i folder a nie chce mi sie uruchomić ten programik pisze cannot find mscoree.ddl please reinstal this application i błąd o co chodzi?

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• 2 tygodnie później...
Pomocnik
Opublikowano

juz widze 2 osobe ktora uzyla mojego TUTA OMG na starym mpc tego tuta robilem a teraz ludzie go uzywaja spoko nie o to chodzi tylko o to ze moglbys dac nick osoby ktora nad tym musiala chwile posiedziec zeby to napisac. N/C dla takich ludzi

120756087683939521.gif
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mógłby mi ktoś wrzucić ten program na speedshare? Bo stronka mi nie działa :D

99,9% problemów na tym forum wynika z głupoty użytkowników i ich bierności w chęci poszukania gotowego rozwiązania w internecie!

Zastanów się 100 razy zanim cokolwiek tutaj napiszesz!

• Dodaj nową pozycję...