Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DolceAndGibony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer wydawał się wcześniej fajny lecz gdy wbiłem do gry.

Zrobiłem full abs .

Bardzo mnie to irytowało ,że kto powie GM ,że np:wojo,sura itp wali po 100k ze skila .

Więc każdemu zmiejszał dmg a innym to nie ;/

Ps:

-Gm sobie robi eq Navi ,żeby go nikt nie dedał i potem kłamie ,że nie robi ;/

Nie polecam

Opublikowano

Czyste pliki Derina w ogóle nie edytowane.. Ale to mniejsza z tym.. Ogólnie nie polecam serwer z jednego powodu.. GA serwera jak i [GM]Madzia czy uj wie jak ona się wabi.. Dają sobie i swoim postacią eq z navicata i biją innych graczy np. po 700k z hita itp.. Co to za serwer gdzie takie coś panuje.. Można mieć full abs itp.. a i tak dziecko z eq z navi Cię położy.. Nie widze sensu gry na tym serwerze.. Nie polecam. Jednym słowem gówno..

Opublikowano

Co to ma byc- .-. Naprawde trzeba sie wziac za te serwery, iz to jest troche niepokojące po styczniu->Lutym Mianowicie po serwie Zodiego,Zorqa,Vesayosa nie ma zastępców. Koszmar... Musze się do końca tygodnia wyrobić z vesaykiem i hosterem, iz to jest nudne... Co wyjdzie serwer to gotowiec z edycja 2% / 1% / Brak!. Dobra koniec hejtowania ^^. No coz, gracze od hamachi nie maja gdzie grac do konca tygodnia ;x/Moze dluzej, iz hoster zrezygnowal i poszukuje nowego.

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Tak to jest jak kurwa dziewczyna zarządza serwerem Metin2... Nie zagram ze względu na opinię graczy -.-

@edit Czekam na 5% ;3

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...