Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy to dobry plan ?

Shejku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka zrobiłem sobie ostatnio Wojownika Body mam już nim 43 lvl i jakoś idzie ale słabo ze skillami ponieważ moje szczęście jest masakryczne i po 5 ku aura nadal stoi na M1 a berek jest na m2 i mam w sumie taki plan żeby do 65 lvl'a wbijać sobie powoli skille na zasadzie jak trafi się tanie ku to wbije a potem jak wbije 65 to na DT metki 70 i z kolegami dropić na tym lvlu się zatrzymać i poczekać na spory zastrzyk gotówki oraz czekać aż skille wejdą na G+. Czy to dobry plan czy zrobić to jakoś inaczej ? Poradźcie coś ziomki ;) Z góry thx.

Ps. Co do expa to jestem w stanie 65 wbić w 2 tyg około

Opublikowano

5ku z rzędu fail to jeszcze nic !

Niektórzy przez miesiąc nie mogą z m2 do m3 przeskoczyć :)

Ja bym stał na 45-50 i dropił na metinach cienia, aby zarobić.

Opublikowano

Ale jakie metki ? Cienia , twardości ? Nie mam kasy na ku aure więc tak szybko nie wbije... Jakieś rady jeszcze ? Mam juz 44 lvl

Opublikowano

1.Wbijasz na pustynie ( 50-55lv ) i bijesz Metin Twardości.I dropić

2.Wbijasz pustynia,dolina i klepiesz metiny Cienia ( max do 50 lv )

3.Wbijasz góra sohan i klepiesz metiny Diabła ( 50-60 lv )

I pamiętaj jak wybierzesz któryś sposób to oddawaj expa na gildie.I jak wybierzesz sposób to tylko drop i dużo KU czytaj i wbijaj skile ( pod żadnym pozorem nie exp!!!)

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu wbił 54 i zrobił stop na skile, ew. eq.

Wtedy masz metki cienia, twardosci, diabła i bossy.

Opublikowano

Wbij 3 skille na M i lataj na metki, jak już zrobisz zapas ku to wtedy możesz pomyśleć o dalszym expieniu.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

Czyli wbić 54 i latać na metki twardości, cienia, diabła ? Jest to najlepsze wyjście ? Ile mam tak stać ? aż skille osiągną jaki poziom ?

Opublikowano

Aż skilę osiągną minimalnie m9/m10/g1

Możesz oczywiście zostać przy tym poziomie aż do zrobienia skili do P ale ja polecam zrobić do G i później expić do około 70 - 80 i latać na metki takie jak

1.Metin Morderstwa - Doyyumhwaji(Piekło),Dt 6 piętro

2.Metin Pung Ma - Kraina Gigantów, Lungsam(Las v1).

3.Metin Ma-An - Kraina Gigantów,Lungsam (Las V1)

Ale żeby expić do 75/80 a potem bić metki,musisz mieć też eq więc posiedź na 54 dopóki nie zdobędziesz trochę kasy na zapas i tych 3 skili na G + oraz Eq

Opublikowano

Nie czekaj aż wbijesz m9/m10, po prostu na 54lvl idź dropić by zrobić zapas ku ( minimum 30ku na każdego skilla ), wtedy polecam zacząć expić i dziennie czytać ku.

Nie ma sensu biegać na Metki np. w weekend gdy jest dużo graczy lepiej wtedy iść poexpić a ze złomu więcej wyciągniesz niż z metinów, jeszcze troche i będzie 20+ stopni na dworze wtedy już nie poświęcisz grze tyle czasu, więc lepiej ten lvl mieć. Z drugiej strony 65+ lvl i do lasu na metki ale tam też ludzi że szok, po prostu masz ochote exp nie masz to drop.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

Nie czekaj aż wbijesz m9/m10, po prostu na 54lvl idź dropić by zrobić zapas ku ( minimum 30ku na każdego skilla ), wtedy polecam zacząć expić i dziennie czytać ku.

Nie ma sensu biegać na Metki np. w weekend gdy jest dużo graczy lepiej wtedy iść poexpić a ze złomu więcej wyciągniesz niż z metinów, jeszcze troche i będzie 20+ stopni na dworze wtedy już nie poświęcisz grze tyle czasu, więc lepiej ten lvl mieć. Z drugiej strony 65+ lvl i do lasu na metki ale tam też ludzi że szok, po prostu masz ochote exp nie masz to drop.

No tak ale nie da rady później bez skili i bez eq.Najlepiej się zatrzymać i podropić ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...