Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Kha'Zix pentakill

Veynard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieema . macie tutaj pente z ostatnich dni . penta jak penta, szału nie ma , ale wiecie naszła mnie chęć na zrobienie jakiegoś filmiku :D niestety fail w robieniu napisów, ale co tam . paczajcie na pente a nie napisy ! :D . Sorry za paski na dole ale cos mam zle ustawione w Vegasie, nie wiem jak to usunac . jesli wiece to piszcie ;d

http://www.youtube.com/watch?v=LY_N_DSK3Pk

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Nie usunąłem. Przeżyłem na bodajże 50 hp :P

po 1 ty ogladlaes mecz a nie zrobiles penty.... po kamerze widac a po 2 nie grasz w metka?

Opublikowano

po 1 ty ogladlaes mecz a nie zrobiles penty.... po kamerze widac a po 2 nie grasz w metka?

wiesz, że na lolrecorderze można zmienić sposób wyświetlania m.in. na specta i przeciwnika?

Opublikowano

Ty nie możesz mieć penty jak masz język polski, nie wprowadzaj ludzi w błąd *_*

tak w ogóle to co ty z tą kamerą zrobiłeś?

ale w jakim sensie zrobiłem ? :P ta penta jest to replay nagrany lolrecorderem, fragment tego replaya zostal nagrany frapsem i to cała filozofia jeśli oto chodzi .

VeyPl.png

Jeśli pomogłem, daj tego like

Opublikowano

Tak kurwa, wiedział, że zrobi penta i 5sec przed akcją włączył frapsa. Boshe. Przecież wiadome że to lolreplay..

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Tak kurwa, wiedział, że zrobi penta i 5sec przed akcją włączył frapsa. Boshe. Przecież wiadome że to lolreplay..

Opanuj emocje. ? Tylko przeklinać umiesz w stosunku do innych ludzi nie umiesz utrzymać kultury?

Opublikowano

Penta w miare ,na poczatku zle sie wbiles a potem miales z 2dobitki ale ogolem wykonczyles wiekszosc sam.Penta zasluzona

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...