Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się teraz zaczynać ?

Jimmson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż chce pograć w metka tylko zastanawiam się gdzie. Czy zaczynanie gry teraz na PL'u s26 jest opłacalne ? Czy bez is da się dużo osiągnąć ? Czy gra tam wielu ciekawych ludzi czy same boty? Jest teraz taki klimat jak był kiedyś ? Czy może lepiej czekać na jakiś kultowy prywatny serwer ? :D

Opublikowano

Boty, boty wszędzie.. xD

A tak na serio to s26 to serwer godny uwagi - niskie ceny, dużo nupków z low levelami + dużo bydła w m1, co powoduje znaczne ilości sklepów w m1.

Jednym słowem warto grac ;-)

Opublikowano

S26 na Plu nie będą raczej z żadnym łączyć, bo na nim jest dużo graczy. Podobno na nim najlepiej teraz zacząć grać ;) Co do privów to wymienię Ci z każdego typu takie które nie padną. Hard - Ravia, Medium - Tiveria, Easy/Medium - Diamondmt2, Easy - PandoraMt2.

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

Oczywiście, że warto. Przede wszystkim dla przyjemności.

Polecam grę na np. Kronosie. Jakie są plusy mniejszego serwera ? - wolne spoty, spokojny drop na metkach, niskie ceny.

Opublikowano

S26 na Plu nie będą raczej z żadnym łączyć, bo na nim jest dużo graczy. Podobno na nim najlepiej teraz zacząć grać ;) Co do privów to wymienię Ci z każdego typu takie które nie padną. Hard - Ravia, Medium - Tiveria, Easy/Medium - Diamondmt2, Easy - PandoraMt2.

Od kiedy Ravia to hard ? EXP x5 złoto x5 ?

Opublikowano

@Up Bo Ravia to hard? -.-

@Pleśniawek - Pandora to medium, nie easy. Już szybciej Diamond pod easy podejdzie.

@Top Jeżeli masz cierpliwość to Metina to zaczynaj śmiało :) Tam jest po co grać.

Jak lubisz hardy to zagraj na Enevrze lub Anreli :) Easy/4Fun - Możesz zacząć na XenoX'ie, ale odradzam z uwagi na ogromne ceny. DivineWorlds2 - polecam :P

Opublikowano

Od kiedy Ravia to hard ? EXP x5 złoto x5 ?

wbiles 20lv w 1h i myslisz ze jestes pro elo elo? xD

@Topic

Ja gram kilkanascie dni, mam 35lv (robie konia) fms + 9, zelek 9 eq wporzadku, wydalem sporo na oz berek ale jakos idzie

Polecam solar -)

Pomogłem, napisałem coś smiesznego? Odwdzięcz się i kliknij "Lubię To"

Spoiler

dsadasdae.jpg

Kliknij w spoiler to cię brzuch zaboli (automatycznie)

Opublikowano

A powiedzcie mi jeszcze czy można jeszcze zarobić poprzez granie w metina czy już nie są nic warte PLN metinowe itemki ? :D i jaką klasą najlepiej zacząć, żeby dobrze zarabiać i były tanie ku/itemy ? Chodzi mi o jak najszybszy rozwój.

Opublikowano

Jimmson najwygodniej i najprościej oczywiście zacząć Surą WP. Dobry DMG, ku wcale nie drogie, ogólnie jeżeli gra się od zera to najlepiej zaczynać Sura Wp. Co do PLN w metinie to się nie wypowiadam.

Opublikowano

Jeśli gra sprawia Ci frajdę - opłaca się zaczynać, bawić można się na każdym serwerze.

Jeśli poprzez opłacalność rozumiesz zarobek - tu już może być gorzej.

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją"

Opublikowano

obecnie zacząłem grać na solarze s26, jest fajnie serwer jak serwer :D

dużo lov lvl w tym ja :) ceny... takie sobie ale wiadomo na wszystko da się zarobić.

zależy kim grasz ale KU stosunkowo tanie ^^ ja grając bmem na ceny ku nie mogę narzekać.

ogólnie jest całkiem fajnie jak dla mnie :)

Opublikowano

Jeśli gra sprawia Ci frajdę - opłaca się zaczynać, bawić można się na każdym serwerze.

Jeśli poprzez opłacalność rozumiesz zarobek - tu już może być gorzej.

Nie. Poprzez opłacalność rozumiem przyjemność gry :) rozumiem, że jest bardzo fajnie. Zachęciliście mnie do gry i o to mi właśnie chodziło pisząc ten temat, dziękuje i pozdrawiam widzimy się na solarze xD temat można zamknąć.

Opublikowano

Wydaje mi sie ze na chwile obecna jest to niewarte :) lepiej poczekac na łączenie serwerow i dodanie jednego nowego i ten nowy wlasnie bedzie godny uwagi... ja czekam czekam ale nie wiadomo czy sie doczekam

reflink

Opublikowano

Oczywiście ,że warto ja np gram dla zarobku.Czyli gram miesiąc/dwa znudzi mi się wystawiam konto na allegro i zawsze mam te 300/350 zł.Grać również można dla przyjemnośći ,ale z tym różnie jest bo botów nadal dużo..

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...