Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DestructiV.pl [No-Hamachi]

NikoOsw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeżeli gmek odpala serwer - jest to hamachi, nie no-hamachi ;]

No chyba nie wiesz co to jest hamachi skoro napisałeś takie brednie.Jak to może być serwer hamachi jeśli nie używasz do połączenia się z nim hamachi.Proszę cię wyjdz i nie pisz więcej takich herezji.

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szkoda ze taki fajny serw a tak czast off -_-

boze bez przesady co 5 min off to jest porazka zmiencie teeam zeby ktos to trzymal dluzej albo zrobcie dedyka z taki samymi plikami i wg bo fajny pomysl tylko co z tego jak co chwile off

Opublikowano

Czy moglbym prosic, zeby ktos zrobil lunchera/spolszecznie? :)

+++++

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

Nawet nawet zapowiada się nieźle

Zajmuję się Konfigurowaniem Spolszczaniem Pluginów, Spolszczniem Komend. Uczę się pisać pluginy.

Chetnie pomagam w tworzeniu serwerów minecraft.

Hxn.png

Opublikowano

dlaczego client mi sie nie chce włączyć ?

Program destructiw nie odpowiada/przestał działac ?

daje limit likow za pomoc !

Opublikowano

fajny serv do momentu kiedy nie wbilm 80 a tu zdziwko na syrka przykladowo trzeba jakies luski smoka i szpony smoka + brochy na +0 ktore niewiadomo gdzie dropai mowa o luskach a perel pelno i na co one? wczoraj jeszcze an syrka jak patrzylem trzeba bylo tylko perelki i brochy i dlatego tylko ten 80 wbijalem a tu dupa podziekuje za server gm z niego harda robi z no hamachi gdzie 5h dziennnie jest on powodzenia:)

Opublikowano

Serwer co 30 min off na 30 min,żadnych informacji od ga.Nie polecam tylko zmarujecie tak jak ja czas na tym serwerze.

Opublikowano

Serwer gówno, najprawdopodobniej padł. TS'a usunęli, serwa offnęli bez info. GA to je**** gimbus który nie potrafi ogarnąć serwa. Oszust i farmazon. Nie polecam. Jeżeli macie grać tu, to lepiej idźcie na PL'a. Pozdrawiam MalinoFSKY.

csyt2-signa.png

Opublikowano

Serwer gówno, najprawdopodobniej padł. TS'a usunęli, serwa offnęli bez info. GA to je**** gimbus który nie potrafi ogarnąć serwa. Oszust i farmazon. Nie polecam. Jeżeli macie grać tu, to lepiej idźcie na PL'a. Pozdrawiam MalinoFSKY.

a ja potwierdzam twoja wypowiedz :) GA ma 14-15 lat sam nie wie co ma robić na serwie a teraz do tego dostaliśmy wiadomość ze na serwerze pojawi się ItemShop Haha normalnie padłem jak to napisali, a co do serwera to szkoda czasu Offa sobie go kiedy chce a jak sie do niego coś napisze to czekać można aż do usranej śmierci na prawdę lepiej tu nie wbijać i nie tracić czasu. Narka

Opublikowano

Serwer jeszcze działa czy tak jak piszą wyżej o ga i off 4 ever?

Widzę ,że jakiś ga/gm który założył temat to przegląda więc mógłby odpowiedzieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...