Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DestructiV.pl [No-Hamachi]

NikoOsw

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No fajnie sie zapowiada, ale nasuwaja sie pytania czy lagi i ile bugow.

Pytania:

-6/7 bon bedzie/jest?

-ile channeli?

Edit:

Polecam Ci dodac lunchera, zeby ludzie mogli sprawdzic serwer pogadac z graczami czy warta grac, niektorzy moga miec slaby internet, albo z limitem tak jak ja.

Pozdrawiam

Kocham Pomagać ludzią w grze i na forach.

Nie interesuja mnie +/-

etinpl1309962255u15607.jpg

Opublikowano

Dodaj launchera bo mam clienta derina

to moje pliki nowe.. więc klient only . (troche bazy (shop-y) ) z derina wzięte .

No fajnie sie zapowiada, ale nasuwaja sie pytania czy lagi i ile bugow.

Pytania:

-6/7 bon bedzie/jest?

-ile channeli?

6/7 niema . co do channeli narazie 1 ale jak bedzie dużo os to damy patcha z dwoma .

Lanchera narazie nie będzie a o 18:00 start więc zdążysz pobrać myslę ;p

http://forum.destructiv.pl/ - forum .

Opublikowano

to moje pliki nowe.. więc klient only . (troche bazy (shop-y) ) z derina wzięte .

6/7 niema . co do channeli narazie 1 ale jak bedzie dużo os to damy patcha z dwoma .

Lanchera narazie nie będzie a o 18:00 start więc zdążysz pobrać myslę ;p

Pobrac zdaze, ale wiesz klient pewnie wazy jakies 1gb a limit internetu mam 10gb na caly miesiac.

Jednak poczekam na opinie i wiadomosc ile osob gra i najwyzej w nocy sciagne klienta.

A jeszcze powiedz mi 24/7 czy jakies godziny otwarcia?

Nie interesuja mnie +/-

Opublikowano

tak za 20 min 18 a tu przy moim necie 10 mb pobiera mi się 2 h bez jaj ale jebnięty jesteś w ... !

Ej kolego, troszku kultury.

Rozumiem Cie bo wolalbym, zeby byl lancher, ale Administracja zdecydowala, ze narazie nie bedzie, to znaczy, ze nie bedzie.

Nie musisz wyzywac odrazu. Jesli musisz byc 1 na serwerze to kup lepszego neta. Wejdziesz 30 min po stracie to sie nic nie stanie. (przewaznie starty sie przedluzaja bo sa ostatnie poprawki)

Nie interesuja mnie +/-

Opublikowano

A jak sprawa wygląda ze zmiankami ? U npc ich nie ma

Opublikowano

Polecam program Internet Download Manager. Program wykorzystuje cale lacze przez co daje niezla predkosc pobierania. Ja mam neta 2 Mb/s i pobiera mi 300 kb/s + , zadnym porgramem nie moglem tyle wycisnac. Ktos chetny niech pisze na PW to podam link do full wersji.

bez linków wychodzących.

Opublikowano

Według mnie serwer nawet fajny.Nie ma nowych broni i takich tam długich systemów ulepszeń po prostu taki luźny serwer :D

Opublikowano

Według mnie serwer nawet fajny.Nie ma nowych broni i takich tam długich systemów ulepszeń po prostu taki luźny serwer :D

no i nie trzeba tak dlugo dropic ulepek :D

Opublikowano

I tak nie polecam serwe , ostatni nawet nie postał 24h to teraz na pewno nie będzie lepiej !

załoysz sie ?

Opublikowano

Po tym, co widziałem za pierwszym razem, nawet nie mam ochoty wierzyć w to, że coś zmieniliście. Exp na waszym "4fun" był jak na PL'u. Z całego spota szponów, 4% - na 50 LvL'u. Więc wg mnie, strata czasu tu grać. Plus jedno CH - laggi, zero dobrych spotów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...