Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Trybunał - ocenianie rankingowych gier.Kto może i kiedy?

ziombel95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.Mam 100% skuteczności na trybunale i 2600 elo.Spraw myśle że około 100 rozwiązanych.Z czystej ciekawości pytam.Czy gracze również oceniają i karcą noobów na grach rankingowych? Jak tak to od ilu spraw/jakiej skutecznosci i ile trzeba elo ? Generalnie chodzi mi o ocenianie gier rankingowych w trybunale.Ktoś coś wie na ten temat?

Opublikowano

Emm, z tego co zrozumiałem, to chodzi mu o ocene gier rankingowych.... wchodzisz w trybunał i oceniasz... tylko ty nie wiesz, czy to ranked czy to normal... możesz mieć 850 "elo" a i tak będziesz oceniał gry rankingowe, tu chodzi o czat, i słownictwo uzywane przez graczy, a nie rodzaj rozrywki.

Opublikowano

Napisałem wyraźnie że chciałbym oceniać gry rankingowe.Wiem jakie gry oceniam bo przecież jest napisane : RODZAJ GIER. I zawsze jest klasyczna.A mi zależy na tym żeby tępić noobow na rankingowych bo co za dużo to nie zdrowo ale temat noobow jest zbyt głęboki dlatego mówie ze chciałbym karać na rankingowych za jakieś wykroczenie. @up. Właśnie gdybym miał 850 elo w trybunale to chyba logiczne ze nikt by mnie nie dopuścił do rankingowych bo tam gry raczej musza oceniac najlepsi by bany byly slusznie przyznawane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...