Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzien wagarowicza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pffff a którego nauczyciela obchodzi, czy jesteś czy nie ma.... będziesz musiał nadrobić ten ejden dzień i już.... pamiętam w 2 gim na dzień wagarowicza była tylko 1/3 mojej klasy w całej szkole to nagrody dostałyśmy, a jakie too sekret =)

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

Ja mam akurat taką klase że jakby miała dzwonić do każdego rodzica o takie rzeczy to by płaciła miliony za telefon;c

WYjebane na to miej.Nie mów że Ci rodzice coś zrobią jak se raz opuścisz lekcje:D

Opublikowano

Jeśli masz 82 lvl, to możesz mieć już Krycie na P, które pomoże Ci się ukryć na pierwszej lekcji. Włączasz skilla i otwierasz drzwi w klasie. Nauczycielka nie wie o co chodzi przez co dostaje zawału, bo pomyśli, że to duchy. Krycie Ci się wyłącza, bierzesz kredę i mówisz, że to magiczny pyłek, a Ty jesteś druidem 82 lvl, więc ją zaraz wskrzesisz. Tym sposobem zasłużyłeś się swoim skillem i dyrektor sam Ci wypisuje zwolnienie, gdy powiesz 'muszę skoczyć po poty.'

Opublikowano

raz sie żyje ;)

Uciekaj...

Albo jak sie boisz to zostań w domu... jesteś w 1 gimbazjum wiec kij z zachowaniem ;) Jak kończysz szkole to przydała by sie wyższa ocena ;)

W gimbazie to zazwyczaj jest tak że jak zjebiesz 1 klasę to do III masz przypał...

Opublikowano

jestem w 1 zawodowce i jeszcze nigdy nie poszedlem w ten dzien do szkoly ;p nie obniza ci raczej sprawowania bo na bank bedzie malo osob i tak

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

Idź na wagary normalnie gościu ! :D Od tego jest ten dzień :P

Ja np. może będę szedł do klubu z rana,ale nie wiem czy pójdę ,bo mam mecz xD 2 klasa szkoła średnia,więc w gimnazjum to już w ogóle musisz iść :D

NIE SPAĆ----ZWIEDZAĆ----ZAPIERDALAĆ ! :)xD

1379148048-U870856.png

Opublikowano

hah ;> gorzej tak jak ja Zebranie w Czwartek (w dzień wagarowicza) xDDDD

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...