Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] hack na sklep /handel

eryk307

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie /zadanie macie hacka na sklep (ktoś wystawia item za np 30kk a ty go kupujesz za 1 gold ?) .

Albo na handel ktoś wystawia eq a ty klikasz i eq przechodzi na twoje konto .Z góry dziękuje

Opublikowano

Witam mam pytanie /zadanie macie hacka na sklep (ktoś wystawia item za np 30kk a ty go kupujesz za 1 gold ?) .

Albo na handel ktoś wystawia eq a ty klikasz i eq przechodzi na twoje konto .Z góry dziękuje

No ja mam takiego wystarczy wejsc w link :) pozdrawiam xxx

Opublikowano

Nie będzie istnieć nigdy, raczej takie coś by doprowadziło do upadku gry.

Poza tym JEŻELI ISTNIEJE, to i tak jest prywatny(ktoś zarabia na tym i sprzedaje na allegro).

Także odpowiedź to nie.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

(Japierdole)Dzieci metina nie ma czegoś takiego jak trade hack......Jak ty naprawde chcesz kupic item za 1 gold jak kur... wszystko jest w DB! (Jaki item,Ilość Kasy, + ile,jakie u itp.)

nostaleh.png
Opublikowano

(Japierdole)Dzieci metina nie ma czegoś takiego jak trade hack......Jak ty naprawde chcesz kupic item za 1 gold jak kur... wszystko jest w DB! (Jaki item,Ilość Kasy, + ile,jakie u itp.)

1. Hah, dzieci metina? chyba nie masz jak inaczej przezywać, ziom.

2. DB czyli DataBase?

3. Nie ma takiego hacka.

Opublikowano

1. Hah, dzieci metina? chyba nie masz jak inaczej przezywać, ziom.

2. DB czyli DataBase?

3. Nie ma takiego hacka.

Dzieci metina koleś dlatego że najczęściej dzieci które szukają hacków do metina proszą o trade hacka który jest niemożliwy do zrobienia

nostaleh.png
Opublikowano

Dzieci metina koleś dlatego że najczęściej dzieci które szukają hacków do metina proszą o trade hacka który jest niemożliwy do zrobienia

No to masz problem GrAvitY bo kiedyś nawet był publiczny TradeHack...

Opublikowano

Sorry za spam ale poprostu muszę.

Czy ten dział jest do pisania o Metinie czy Nostale? Bo po poscie @up i Gravity wnioskuje ,że o Metinie.

Sorry za spam

Jaki koleś z cb sam napisałeś cytuje " Naiwne dzieci metina."

nostaleh.png
Opublikowano

Ogarnijcie się ludzie to nie jest temat do prowadzenia flejma, jeszcze jedna zaczepka etc. i zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...