Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jak lider gildi dostanie bana czy gildia zostanie usunieta ?

VLIPEREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie gram na Ravia.eu i zrobiłem na modku 40 lvl i dodałem 1lvl z innego IP do gildi i dałem mu wszystkie prawa też przyjmowanie nowych czlonków i moje pytanie jeżeli teraz lider dostanie bana czy gildia zostanie usunieta ? często blokują tam konta powiązane z tego samego IP dlatego kolega wchodzi mi tylko na konto a ja w handelku daje dropek

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gildia zostaje, ale nikt nie ma nad nią kontroli ;-)

Za pomocą któregoś administratora można przenieść gildię.

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Za pomocą któregoś administratora można przenieść gildię.

Np. na Diamondzie jest o tyle prosta sprawa,że możesz za pomocą pierścienia zmienić lidera nwm jak na Ravia.

Gildia zostanie lecz bezużyteczna.

Opublikowano

Bez przesady. To nie metin polski. Jeżeli zaprosiłeś inną postać z innego ip to co ona ma do tej z modem ? Jak już ma postać dostać bana to tylko ta która była logowana poprzez moda , a gildia zostaje.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Na pewno nie na globalu.

Bo admini globala mają w graczy i ich sprawy głęboko w poważaniu, na privach zdarza się że adminami są gracze i czasami pomagają :) Szczególnie na serwerach robionych "od graczy dla graczy", takich jak moim zdaniem Ravia, zrobiona przez ludzi którzy lubią tą grę, a nie tylko chcą zebrać hajs.

Opublikowano

I dzięki takiej tolerancji graczy dla graczy oszuści czują się bezkarni. Administratorzy traktując ich łagodnie sami przysparzają sobie pracy.

Jeśli to prywatny serwer gdzie masz kontakt z GM, najlepiej o tym z nim porozmawiać.

"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...