Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz serverinfo.py do jakiegoś servera? Pisz tu!

Glinka.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

--- 1. Pangea---
Login IP: 178.33.48.198 Port: 11002
CH1 IP: 178.33.48.198 Port: 13001
CH2 IP: 178.33.48.198 Port: 13002
CH3 IP: 178.33.48.198 Port: 13003
CH4 IP: 178.33.48.198 Port: 13004
CH5 IP: 178.33.48.198 Port: 13005

Opublikowano

Poszukuje serverinfo.py z dodanym serwerem MortyriuszMt2  www.mortyriusz.pl  

LUB wystarczy mi sam Moberhack ale w 100% działający!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

Opublikowano

Nazwa servera: Pangea Co potrzebujemy: Server info tamto ip co kolega podał nie dziala.

Wgl nie loguje. Ciagle proces logowania trwa ;)

Opublikowano

Nazwa servera: Pangea Co potrzebujemy: Server info tamto ip co kolega podał nie dziala.

bo masz pewnie złego pong'a. IP i porty są dobre. zaraz może Ci ogarne ponga i dam edit.

edit

pong jest standardowy, prawdopodobnie zmieniony jest Login Packet, ale nie mogę wydobyć.

Opublikowano

Nazwa serwera: PangeaYT2
Co potrzebujemy: Serwerinfo

Panowie 3 dni czekam -_-

--- 1. Pangea---

Login IP: 178.33.48.198 Port: 11002

CH1 IP: 178.33.48.198 Port: 13001

CH2 IP: 178.33.48.198 Port: 13002

CH3 IP: 178.33.48.198 Port: 13003

CH4 IP: 178.33.48.198 Port: 13004

CH5 IP: 178.33.48.198 Port: 13005

PANGEAYT2.pl:

CHANNELS1 = [

{'name':'CH1','ip':'game.pangeayt2.pl','tcp_port':13001,'udp_port':13001,'state':STATE_NONE,},

{'name':'CH2','ip':'game.pangeayt2.pl','tcp_port':13002,'udp_port':13002,'state':STATE_NONE,},

{'name':'CH3','ip':'game.pangeayt2.pl','tcp_port':13003,'udp_port':13003,'state':STATE_NONE,},

{'name':'CH4','ip':'game.pangeayt2.pl','tcp_port':13004,'udp_port':13004,'state':STATE_NONE,},

{'name':'CH5','ip':'game.pangeayt2.pl','tcp_port':13005,'udp_port':13005,'state':STATE_NONE,},

]

MARK1 = { 'ip' : 'game.pangeayt2.pl', 'tcp_port' : 13001, 'mark' : '120.tga', 'symbol_path' : '120', }

AUTH1 = {'ip':'game.pangeayt2.pl','port':11002, }

NAME1 = { 'name' : 'Pangea', 'Website' : '',

'pong' : '1234abcd5678efgh', 'hexpong' : 'false', 'report' : '1215955205', 'loginpacket' : '6F',

najlepiej pobierzcie to i wklejcie do klienta serwera. jest to (moim zdaniem) troszkę gorsza wersja oryginalnego kamermoda. uruchamiacie patcherem i pod minimapą "Show Hackbar" klikacie to i wyskoczy wam pasek:

http://cheats4metin.pl/pangeayt2/

Opublikowano

Nazwa Serwera: Ascarial.pl

Co potrzebuję: Serverinfo do Kamermoda( OD CH 1 DO CH6 ).

Daję max PLUSÓW.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

każdy kto chce serverinfo proszę upnąć paczkę (rooty, locale i exe) najlepiej na speedyshare, to powyciągam jeśli będę w stanie.
także dwie osoby wyżej, podajcie taką paczkę to postaram się Wam to zrobić. (PS. będę tu zaglądał codziennie po 22.)

Opublikowano

WITAM

Nazwa Serwera:http://kerunis.pl/

Potrzebuję:Chciałbym prosić o serverinfo ponieważ sam próbowałem zrobić ale nie mogę się zalogować gdy wyłączę grę piszę Kamer przestał działać.

Jeżeli jednak w czymś innym tkwi problem to prosiłbym o powiadomienie mnie.

Pozdrawiam.

GRZMOT.

PS:Czy atlas i npcinfo wgrywa się tylko do mods?

Opublikowano

Potrzebne serverinfo / prosze o pomoc

Nazwa serwera : Ascarial.pl

daj root, locale i exe.

Potrzebuje pong do serwera MarinerMT2. Dziekuje.

to samo co wyżej.

Nazwa serwera:Silves2
Co potrzebujemy: plik serverinfo lub waithack

to samo co wyżej.

Nazwa serwera: Ravia.eu
Co potrzebujemy:  ip logowania, port logowania, port ch1 ch2 ch3 ch4, ip ch1 ch2 ch3 ch4 i oczywiście pong i hexpong
w folderze pack nie widzę root'ów  podam locale i starter:

bez rotów nie wyjmę IP, ew. później pobiore klienta i spróbuję Ci pomóc, widzę mało waży. bo nawet nigdy nie miałem styczności z serwerem, więc nie wiem co tam wymyślili.

Witam . poproszę o kompletne działające serverinfo do serwera Ethana.eu. Mam próbę połączenia, i nic się nie dzieje. Dzięki z góry :)

@Edit Paczka którą chciał BBC37 :)

http://speedy.sh/HjafA/Desktop.zip

zaraz dam Ci edit.

dałeś patchera, patcher mi nie działa wywala ciągle błąd i nie pomaga to, co pomaga na PL przy tym błedzie, a mam słabego neta i nie chce mi się pobierać klienta ponad 1GB. jutro spróbuje innym sposobem i dam edita + podeśle Ci na PW info.

WITAM

Nazwa Serwera:http://kerunis.pl/

Potrzebuję:Chciałbym prosić o serverinfo ponieważ sam próbowałem zrobić ale nie mogę się zalogować gdy wyłączę grę piszę Kamer przestał działać.

Jeżeli jednak w czymś innym tkwi problem to prosiłbym o powiadomienie mnie.

Pozdrawiam.

GRZMOT.

PS:Czy atlas i npcinfo wgrywa się tylko do mods?

spróbuj z wyłączonym antywirusem. co do pytania, na stronie Kamera chyba wszystko jest opisane.

korzystając z brzydkiej pogody, przez co nie mam roboty pogrzebałem trochę przy serwerze PangeaYt2 i zrobiłem Wam serwerinfo pod kamermoda (2012), bo to co wcześniej podałem, jest gorszą wersją. zrobiłem, sprawdziłem i wszystko działa jak należy.

DL:

http://speedy.sh/KEYph/serverinfo.py

SKAN:

https://www.virustotal.com/pl/file/50c4267503bb5a1c0cbeb1cf009f9f2ec0331e2d1d2928359f9682172a7b6ed1/analysis/1406280300/

jak nie będziecie widzieć przedmiotów to już musicie sami sobie to zrobić, na stronie Kamera macie poradnik jak. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...