Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Resthea

TreeN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest to jedna klatka z traileru serwera Resthea, oceńcie sami jak wyszło, może nadaje się na tapetę? Ocena należy do Was.

Wyspa01jp_xqaapah.jpg

Statektes_xqaaaaa.jpg

Opublikowano

fajnie by było jakby to w rzeczywistości tak wyglądało a nie tylko na trailerze, bo wygląda bardzo fajnie.

Opublikowano

fajnie by było jakby to w rzeczywistości tak wyglądało a nie tylko na trailerze, bo wygląda bardzo fajnie.

Ta mapa jest już zrobiona, lecz nie jest do osiągnięcia zrobienie naturalnej grafiki w metinie. Metin siedzi na zbyt słabym silniku graficznym.

Opublikowano

Bardzo ładnie , nie moge się doczekać servera czekam już te pare miech cierpliwie , co to za wyspa skoro już jest ? nazwa ? ;d

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Bardzo ładnie , nie moge się doczekać servera czekam już te pare miech cierpliwie , co to za wyspa skoro już jest ? nazwa ? ;d

Dokładnie jeszcze nie wiem. myślę że może "Wyspa Smoków" lub "Smocza Wyspa", ale to zależy od całego teamu.

Tu macie jeszcze jeden kadr ;)

Teraz dostaniecie w full hd, myślę że ktoś użyje.

Statektes_xqaaaaa.jpg

Opublikowano

To moje ss, Derax chyba jeszcze o nich nie wie ;D
Z tego co wiem to Derax nie siedzi w grafice 3d.

Opublikowano

Aha to gratuluje ile siedziałeś przy tym SS? zrobisz coś ciekawego na tapete dla wiernych graczy ? :)

Przy tym kadrze 30min(ogólnie przy animacji płynącego statku)

Opublikowano

Aha dobra ja koncze spamić tylko zrobisz coś na tapete dla graczy ? , bo nie mam nic ciekawego zeby sobie ustawić ^.^

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Mam zastrzeżenie co do tych chmur tylko , a po za resztą jest idealnie

No tak BombWork zrobi lepsze, a fakt nie zrobi bo on tylko potrafi edytować gotowe...

@

Za za zaje** super :)

Opublikowano

jak by metin był osadzony na lepszym silniku graficznym to jak by dopiero wyglądała gra, no ale z drugiej strony grafika jest "słaba" bo to gra sieciowa i na prawie każdym kompie powinna działać więc grafika nie może być zbyt dobra... A Szkoda! A co do ss bardzo ładne ;)

Możesz dać link do traileru ?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

jak by metin był osadzony na lepszym silniku graficznym to jak by dopiero wyglądała gra, no ale z drugiej strony grafika jest "słaba" bo to gra sieciowa i na prawie każdym kompie powinna działać więc grafika nie może być zbyt dobra... A Szkoda! A co do ss bardzo ładne ;)

Możesz dać link do traileru ?

Jeszcze nie jest gotowy, aktualnie go tworzymy ;)

Opublikowano

Dobra, a teraz proszę o ocenę które niebo lepiej wygląda, oba są naprawdę ładne ;)

Niebo 1:

Statektes_xqqrawn.jpg

Niebo 2:

Statektes_xqqrawe.jpg

Opublikowano

Na tym drugim podchodzi pod noc, co moim zdaniem chyba by było lepsze, a potem zmiana pory na poranna z niebem pierwszym. Nie można by tak było?

astiumsign.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...