Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mega Problem z HSem...

xPatryk2011x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostanio coś dziwnego się dzieje z moim komputerem...

Zaczęło się to w piątek.

Włączam metka a tu hs nie idzie...Myślełm że nowy patch więc kolega dał mi pliki ale znów to samo !!!

Walczyłem do wieczora, aż zasnołem

Wczoraj z rana sformatowałem kompa i zaczoł działać ;D

Dzisiaj podczas gdy wszedłem na dysk C komputer przymulił na jakieś 5 s (z mocnym dźwiękiem twardego dysku) i ... znów nie chce się patchować hshield.

Zauważyłem że plik autoup.exe z C:\Metin2\hshield\Update\autoup.exe '

Pobiera się w 90% tz pobiera do 245 kb i nie chce iść dalej a powinnien iść do 260kb dokładnie tak samo jak w piątek.

Zapewne to jakiś wirus, antywirusa nie mam ponieważ strasznie muli kompa i problemuje się z metinem i plikami systamowymi ;(

Co na to poradzić ? Nie chce foramtować go codziennie.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Ściągnij avasta, przeskanuj kompa, usuń wirusy które na nim masz i możesz usunąć avasta albo go wyłączyć ;) Powinieneś na to wpaść, że możesz tylko pobrać antywirusa, przeskanować kompa i go usunąć, skoro wiesz, że to wina wirusa

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

Dobra, ale anywir mi się wpier..la do plików które nie są wirami. M.in. Do Metka. Tak już zrobiłem ale połowa anty nawet nie chce się zainstalować. Wiem że mam zaje. dysk ale mam ważne pliki na partycji E, C i D formatowałem.

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Opublikowano

Dobra, ale anywir mi się wpier..la do plików które nie są wirami. M.in. Do Metka. Tak już zrobiłem ale połowa anty nawet nie chce się zainstalować. Wiem że mam zaje. dysk ale mam ważne pliki na partycji E, C i D formatowałem.

Możesz dać screenshot scanu?

Opublikowano

Hmm.. najlepiej jak pobierzesz nowiutkiego clienta z metin2.pl

Przeczyść teraz komputer Wise Skan Disk i Wise Skan Registry i wtedy powinien ładnie chodzić :)

Zainstalowałeś NetFrameworka ? ;) Jeżeli nie to pobierz 3.5,4.0,4.5

Opublikowano

Neta mam 4.5. Już sam nie wiem dzisiaj wgram wina 7

Opublikowano

Ta ... Uczyń to sam intelekcie.

Ktoś coś wie sensownego?

Opublikowano

Wyłącz zapore systemową jeżeli to nie pomoże , ściągnij ccleanera i za każdym razem kiedy będziesz uruchamiać metina to najpierw włącz czyszczenie rejestru , a następnie odpal metina. Btw. masz orginalny system ?

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Skoro mówisz, że masz virusa.. to weź chociaż poszukaj informacje na temat owego wirusa, gdyż nawet 1 virus może narobić niezłego syfu na komputerze, a gorzej jak byś miał robaka i by się zagnieździł w rejestrze ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...