Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcę zagrać na PL

Maciej982

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 Chcę zacząć grę a PL Chcę zagrać na serwerze starszym i dużo ludzi jest Feniks może być .??

2 Jeśli tak to jak stoją ceny na Feniksie o ku chodzi

3 Co myślicie o zagraniu Healerem (Tanie KU) czy kimś innym ..?

4 Czy Tam częściej niż na innym serwach łapią za FB.?

5 Narazie nie mam Pytań ;p

sygna_player.gif

Opublikowano

1 Chcę zacząć grę a PL Chcę zagrać na serwerze starszym i dużo ludzi jest Feniks może być .??

1:Najlepszym wyjśćiem na twoim miejscu jest solar/syriusz

2:dużo i sie nie dorobisz na low lvl a na solar strasznie tanio

3:Healerem nie polecam bez ogarniecia , zrób se bodego do 35lvl i rob boja i potem masz pelno ku dla healera se na boku bedziesz robił

4:Na każdym łapią FB

5:Spoko :D

Opublikowano

1:Feniks to stary serwer,ale jest tam naprawde spora ilość graczy

2:Tu nie wiem

3:Co do heleare tak spokojnie możesz nim grać bardzo tanie ku ,postać dobra w pvp jak i w expie,no i bardzo miła się nim gra,postać się nie nudzi.

4:FB jest tam mało opłacalny i bardzo łatwo o bana-lepiej nie używaj

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Opublikowano

1 Chcę zacząć grę a PL Chcę zagrać na serwerze starszym i dużo ludzi jest Feniks może być .?? Ja polecam Ci Solar. Jest świeży i gra w miarę sporo graczy ew. rozglądaj się za serwerami od s1 do s4 a potem s25/27

2 Jeśli tak to jak stoją ceny na Feniksie o ku chodzi To pytanie do doświadczonych graczy z Feniksa

3 Co myślicie o zagraniu Healerem (Tanie KU) czy kimś innym ..? Healer jest świetną postacią. Dobrze rozwijany działa cuda w pvp oraz pvm. Ja osobiście polecam i wiadomo KU są tanie :)

4 Czy Tam częściej niż na innym serwach łapią za FB.? Łapią identycznie :)

5 Narazie nie mam Pytań ;p Czekamy na więcej :)

Opublikowano

1. Lepiej na nowszych bo na tych poniżej 23 to ceny są takie, że tej kasy nie nadropisz. A tutaj masz możliwość nadropienia jej poprzez stare ukochane zbieranie yang z ziemi :)

2. Podałem, że NIE. Czyli nie odpowiem Ci :D

3. Healer słaby do expa, do 30 exp bufem, a jak Ci tak bardzo zależy na healerze to na 29 lvlu u staruszki masz zmiane skili i wbijasz je od nowa. :)

4. Tak.

Opublikowano

1 Chcę zacząć grę a PL Chcę zagrać na serwerze starszym i dużo ludzi jest Feniks może być .?? Dużo, ludzi nowi dochodzą aczkolwiek spota dorwiesz. Więc polecam.

2 Jeśli tak to jak stoją ceny na Feniksie o ku chodzi Aura 7-10kk Silne 2kk Ostrze 2,5 Zbrojka 1,5 Wirek 300k

3 Co myślicie o zagraniu Healerem (Tanie KU) czy kimś innym ..? Body,WP ew. dagger.

4 Czy Tam częściej niż na innym serwach łapią za FB.?Podobnie. W ciągu dnia stajesz obok normalnych graczy odpalasz bota i lecisz ;-)

Co do ludzi mowiących, ze sie nie oplaca. Medale kosztuja 3,5kk malze do 5. Wiec zarobic nie ma problemu ;-)

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

AD1.

Feniks będzie dobrym rozwiązaniem gdyż ceny są dość wygórowane i można przy dobrym gospodarowaniu zarobić sporo .

Ad2.

Ceny podał kolega x2 wyżej .

Ad3.

Heller z jednej strony jest dobry , lecz nie polecam go , trudno się expi, nie ma zbyt dużego uderzenia, co prawda leczy się i bardzo szybki resp skilii ale nie jest to dobre rozwiązanie, zwinna szybka postać jak dagger pyknie go raz dwa ...

Ad4.

Nie sądzę, lecz musisz mieć się na baczności + GM Detector włączony .

Polecam Ci zrobić tak :

Zrób sobie 3 postaci na start ...

1. 30 Poziom - Klasa dowolna ( posłuży jako FB )
  2. 35 Poziom - Wojownik Body ( Posłuży jako drop)
  3. 35 Poziom - Szaman Smok ( Posłuży jako buff na dropa + w późniejszym okresie gry jako pomoc do expa / dropa )

W przypadku punktu pierwszego wiadomo, robimy 30lv ustawiamy FB . (Nie wiem ile kosztują tam rybki musisz się dowiedzieć i dać mi znać , jeżeli rybki będą wartę od 20k + sztuka to jest to opłacalne i sprzedawaj rybki z jednego dnia, a drugiego dnia otwieraj cały drop, jeżeli nic nie wypadnie i tak jesteś zarobiony na kolejne przedmioty potrzebne do łowienia ryb)

W przypadku punktu drugiego - Tworzy postać 35lv , Aura , Berserk na M (tylko te dwa skile ) , robimy bojowca , zaopatrujemy się w średnie eq defensywne lecz mocnego Riba . (+9 średnie 25%+)

W przypadku punktu trzeciego - Tworzymy szamana smoka - Pomoc Smoka + Błogosławieństwo i bierzemy ślub z naszym dropem , po czym rozkładamy cały status na inteligencję . (Polecam zacząć buffka mniej więcej na równi z wojownikiem aby później nie było dużego gonienia z lv )

Jest to sposób dość drogi jak na start gry, szczególnie skołowanie dobrego ekwipunku, dlatego FB najpierw tworzymy, aby z zarobku na małżach i rybkach już odkładać sobie pieniążki na zakup mocnej broni .

Ekwipunek defensywny nie będzie straszliwie potrzebny gdyż buffek będzie miał z 20-25% błogosławieństwa na 35 poziomie z całą inteligencją w statusie ...

Co do swojego wojownika status rozkładaj :

2 Siła 1 Wit . 

Jest to sprawdzony sposób i dobrze się sprawdza na wojowniku ...

Co do wyboru swojej własnej postaci ...

Wojownik body jest uniwersalny, drogi i w miarę silny od samego początku , co do mentala jest tak samo ...

Ninja dagger - Polecam Ci tę postać gdyż jest piekielnie mocna na wyższych poziomach (65+) , skile dość łatwo Ci przyjdą bo nie są zbyt drogie ...

W dzisiejszych czasach o exp się martwić nie musisz i przepustki do V2 ...

Gdyż na 50 poziomie dostajesz 10 przepustek do handlu, na poziomie 40 Miksturę co zwiększa 100% expa na 1h + PD na 3h na początku samym .

I szczególnie skup się na rozwijaniu poliformi gdy zdecydujesz się na daggera ...

Owszem każdy pomyśli co ja za głupoty gadam jak daggerem bardzo dobrze expi się z buta ...

Lecz znałem przypadek pana na serwerze S15 , który na 50lv wszedł z poliformią na P na V2 , oczywiście z bdb buffkiem który miał broń + tarczę i kolce +8 (12 int ) + przetopy z kolcy i po 2 dniach wyszedł z 70 poziomem ...

A z samych sztyletów byś się bardzo męczył .

Rozważ moją propozycję ;]

Pozdrawiam

xGerdinus™

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...