Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Mody 1.4.7

meZZmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam osoby która jest w stanie zrobić minecrafta z modami na wersje 1.4.7 . Najlepiej jeżeli byłby to cały folder minecraft.

Ja gdy chcę wgrać mody to mi sie włacza obraz z napisem Mojang a potem czarny obraz a robie wszystko tak jak na filmikach. Usunołem folder META-INF i niewiem. Wcześniej robiłem to 100razy dopiero teraz jak wyszła nowa wersja 1.5. Próbuje tak robić z kilkoma modami i tylko 1 mi działa.

Mody jakie chciałbym mieć to :

Treecacipilator

Rei's MiniMap

Backpack

InvTweaks

Więcej mi nie trzeba.

Jeżeli napisałem temat w złym dziale to przeniose go w odpowiednie miejsce.

Opublikowano

Opisz problem, może uda się naprawić, żebyś zawsze mógł wgrywać mody. Jeżeli chodzi o te wymienione wyżej i tak trzeba czekać na ich aktualizację. Nie wiem jak z resztą ale Rei's MiniMap już jest i pobierz z stąd: http://www.minecraftforum.net/topic/482147-15-mar16-reis-minimap-v33-02/ . Usuń całego .minecraft, jeżeli chcesz zrób kopię saves + serwerów i usuń resztę. Po zainstalowaniu od nowa wszystkie mody powinny dać się normalnie instalować. Rei's MiniMap po prostu wrzucasz do minecraf.jar.

altairbattlefield3assas.jpg

Opublikowano

NIE ROZUMIESZ MNIE. Wcześniej przed wyjściem MC 1.5 normalnie wgrywałem wszystkie mody na wersje 1.4.7. Nawet mojemu koledze. Tylko dopiero wtedy gdy wyszła nowa wersja mi sie cos dzieje. Ja nie chce modów na wersje 1.5 tylko 1.4.7

Opublikowano

Ale wy nierozumiecie po prostu chce aby ktos zrobil minecrafta z wgranymi modami i podal linka do niego o tyle tylko prosze. Tylko zeby byl w wersji 1.4.7 i tyle O TO TYLKO PROSZE

Opublikowano

ale to nie musi byc na koncie premium moze byc na piracie :p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...