Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobki

GrAvItY1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pare pytań do tych którzy wyciągają niezłe sumki na ppa

1.Może mi ktoś powiedzieć skąd mam wiedzieć lub sprawdzić co ludzie najbardziej potrzebują/szukają żeby każdy ściągał np.Mój fake generator??

2.Dlaczego gdy wchodze w swój link do pliku na firecash to pisze tam że jest 25 pobrań ale mam 0$ na koncie ? ^^

nostaleh.png
Opublikowano

Ok.Ale moze mi ktos powiedziec jak ludzie wiedza co maja publikowac a inni potem to sciagaja i zarabiaja co najmniej 100$ na miesiac??

nostaleh.png
Opublikowano

A żeby korzystać z tego serwisu trzeba mieć 18 lat ? Czy wystarczy mieć byle jakie konto do wypłacania ?

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Ok.Ale moze mi ktos powiedziec jak ludzie wiedza co maja publikowac a inni potem to sciagaja i zarabiaja co najmniej 100$ na miesiac??

Sam musisz mieć jakiś pomysł. Ci którzy zarabiają duże pieniądze mieli dobry pomysł na to co mają wrzucać.

A żeby korzystać z tego serwisu trzeba mieć 18 lat ? Czy wystarczy mieć byle jakie konto do wypłacania ?

Nie musisz mieć 18 lat, by zarabiać na PPA.

Tylko do wypłaty potrzebne ci konto na paypalu lub konto bankowe (zawsze możesz wypłacić pieniądze na konto np. rodziców).

1398258449-U383457.png

Opublikowano

a to się zastanowie czy się tym nie pobawić , Ile można zarobić dziennie ?

Opublikowano

Zrób fake najnowszych filmów i rozpromuj link.

a to się zastanowie czy się tym nie pobawić , Ile można zarobić dziennie ?

Niektórzy wyciągają ponad 100$ dziennie :D , zalezy od ilości pobrań .. Poczytaj na lockerz

Opublikowano

a można link do jakiegoś poradnika bo nie jestem obeznany

Opublikowano

a można link do jakiegoś poradnika bo nie jestem obeznany

Poradników nie ma , poszukaj mentora..

Podpowiem Ci ; POSZUKAJ NA FORUM , KTÓRE MA W ADRESIE LOCKERZ

Opublikowano

Mam pare pytań do tych którzy wyciągają niezłe sumki na ppa

1.Może mi ktoś powiedzieć skąd mam wiedzieć lub sprawdzić co ludzie najbardziej potrzebują/szukają żeby każdy ściągał np.Mój fake generator??

2.Dlaczego gdy wchodze w swój link do pliku na firecash to pisze tam że jest 25 pobrań ale mam 0$ na koncie ? ^^

1. Właśnie o to w tym chodzi ,żeby samemu szukać są rózne sposoby na znalezienie nisz

2. Są to pobrania pliku ,ale musi być jeszcze wypełniona oferta ,aby coś wpadło czyli 25 pobrań miałeś i 0 wypełnionych ankiet

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

1. Właśnie o to w tym chodzi ,żeby samemu szukać są rózne sposoby na znalezienie nisz

2. Są to pobrania pliku ,ale musi być jeszcze wypełniona oferta ,aby coś wpadło czyli 25 pobrań miałeś i 0 wypełnionych ankiet

A mozesz podac ten sposob???

nostaleh.png
Opublikowano

Użyj google, nikt cię nie będzie wyręczał.

chyba od tego jest forum

Opublikowano

WSZYSCY PISZĄ ROZREKLAMUJ! MAM DOŚĆ.
GDZIE?

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

ale za co dostaje kase? za ankiety czy co?

Opublikowano

WSZYSCY PISZĄ ROZREKLAMUJ! MAM DOŚĆ.

GDZIE?

Na różnych forach, yt, stronie internetowej.

ale za co dostaje kase? za ankiety czy co?

Wrzucasz plik na hosting, aby pobrać ten plik druga osoba musi wypełnić ankiete, jak to zrobi to ty dostajesz kase.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Ludzie! By cos zarobic trzeba samemu pomyslec. Myslicie ze osoby ktore zbijaja na tym fortune podziela sie z wami jak to robia? Nie! W tym swiecie musisz miec pomysl!

Reklame najlepiej na YT zrobic. Radze wam poszukac jakiegos mentora ktory wszystko wam opowie, bo w internecie nie znajdziecie za duzo.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Ludzie! By cos zarobic trzeba samemu pomyslec. Myslicie ze osoby ktore zbijaja na tym fortune podziela sie z wami jak to robia? Nie! W tym swiecie musisz miec pomysl!

Reklame najlepiej na YT zrobic. Radze wam poszukac jakiegos mentora ktory wszystko wam opowie, bo w internecie nie znajdziecie za duzo.

Jak nie masz konta z dużą ilością subów to na YT się nie zareklamujesz. Z dnia na dzień twój filmik nie będzie miał dużo wyświetleń.

Też go trzeba zareklamować. Dlatego najlepsze są fora internetowe na reklame.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Up. Chcesz np. wstawic cracka do jakiejs gry. Wystarcza dobre tagi itp. okolo kilkuset wyswietlen a twoj film pojawi sie na 1 miejscu. Potem jak jakas osoba bedzie chciala pobrac cracka do tej gry to najprawdopodobniej wybierze twojego :)

Na wiekszosci stron, forach dostaniesz bana za reklame.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Up. Chcesz np. wstawic cracka do jakiejs gry. Wystarcza dobre tagi itp. okolo kilkuset wyswietlen a twoj film pojawi sie na 1 miejscu. Potem jak jakas osoba bedzie chciala pobrac cracka do tej gry to najprawdopodobniej wybierze twojego :)

Na wiekszosci stron, forach dostaniesz bana za reklame.

Tylko na YT musisz albo wyłączyć komentarze i oceny (bo ci zminusują jak zobaczą że to fake) albo można korzystać z różnych stron nabijających oceny na yt np. enhanceviews.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Podpowiem Co Do PPA :

Mapy Do Minecraft

To co wyżej napisałem- przemyślćcie to i zarabiajcie..

Nikt ci tego nie pobierze, sam kiedyś próbowałem.

a za ankiete ile sie dostaje?

Od 20 centów do 15$.

To zależy od kraju z którego osoba wypełni ci ankiete.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

To źle próbowałeś :v , ja daje radę.

To się sprawdza na normalnych hostingach, ale nie na PPA. Na innych rzeczach można więcej zarobić.

A najgorsze w tym jest to, że do tego potrzeba dużo pracy przy stworzeniu mapy, no chyba że dawałeś cudze mapy do pobrania.

1398258449-U383457.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...