Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Nowa firma

Grand090

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tamtym temacie ludzie wypisują swoje pomysły co można by dodać do gry. Mało co z tego później wchodzi w życie.

reklama

Opublikowano

Lol chłopie jest napisane jak byk u góry "Uaktualnienia i pomysły"

Co do tematu to wręczam Ci łopatę (wybierz se jaką xD) za odkopanie archiwum o ponad rok! ^_^

%C5%81opata_Animacja.gif

Opublikowano

Wiem,że to tylko pomysł i że to było rok temu ale jakiś tydzien temu znów doszły mnie słuchy o nowej firmie i bylo to na niemieckim forum darkorbit tylko nie zapisałem linku:-\

Opublikowano

Wiem,że to tylko pomysł i że to było rok temu ale jakiś tydzien temu znów doszły mnie słuchy o nowej firmie i bylo to na niemieckim forum darkorbit tylko nie zapisałem linku:-\

Mhm tak samo jak z B03 było i się zmyło..

Opublikowano

Cóż o ile gracze chętnie widzieliby pewnie taką zmianę, to BP nigdy nie wprowadzi Saturna, czy innej firmy, bo nie dość, że kolejne mapy zwiększyłyby obciążenie, to jeszcze przebudowana musiałaby zostać ogromna ilość elementów, od klienta przez klany do misji.

Opublikowano

wystarczy dodać misje do gry dodali misje np na piraty to i na firme nie trudno

TYLKO odezwała się osoba która nigdy nie widziała procesu tworzenia gier.

1.jpg

Opublikowano

Wow, kiedy ty się obudziłeś człowieku jak saturn firma w kronosie jest od dawna :p Żadne nowe info to to nie jest, zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...