Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Do zakupu minecraft gift code

skoniak1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Piszę ponieważ mam pare pytań związanych z kupnem gift code na minecraft.net

Więc tak.

Chciałbym się was zapytać czy kupywanie tam gift code nie jest jakimś fake czy coś . wiem wiem . jak może być fake ! tyle osób to kupiło. Po prostu chodzi o to, że moja mama się boi. wiecie jak to z rodzicami ;d

Drugim pytaniem jest to, że na minecraft.net pisze, że gra kosztuje 19 euro i właśnie nie wiem co zrobić ponieważ chciałbym zakupić w zł .

Bardzo proszę o pomoc. :)

Opublikowano

Możesz poszukac ofert w zł ale nie wiem czy ci to wyjdzie na dobre zapłacisz pewnie dużo drożej. Najlepiej kup na minecraft.net Twoi rodzice mogą policzyć ile im to wyjdzie aktualnie w euro. w zaokrągleniu

http://kursy-walut.mybank.pl/.

I żeby rozwiać wątpliwości rodziców (nie jestem podstawiony). Wiem jak to z nimi bywa.

Opublikowano

Możesz kupić giftcode na kontagier.pl Tam na pewno będzie prawdziwe, ale.. zapłacisz więcej!

Najlepiej na minecraft.net

co z tego ze jest napisane 19 euro. Płacimy w PLN! Normalnie wybierasz przelew bankowy i płacisz w złotówkach :)

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Chyba koncert posiadająy wiele milonów udanych tranzakcji nie może oszukiwać kupujących- Został by natychmiastowo zamknięty stronę przejęło by FBI lub miejscowa policja a właściciel otrzymał by kare węźienia. Zamiast treści strony moło by być coś takiego.600px-US-DeptOfJustice-Seal.svg.png

Opublikowano

Radziłbym kupić na minecraft.net. Nikt nie narzeka na tą stronę i zapłacisz w miarę rozsądną cenę. Jeżeli chcesz mieć jeszcze większą pewność to strona: kontadogier. A jeżeli chcesz zapłacić jeszcze więcej i mieć jeszcze większą pewność to szukaj na amerykańskich stronach jeżeli minecraft.net nie będzie Ci odpowiadać.

altairbattlefield3assas.jpg

Opublikowano

Na allegro mogą cię oszukać najlepiej zakupić na minecraft.net koszt to 19.95 czyli około 82,98 zł

mihcio15.png

Opublikowano

Na allegro oszukują tylko o drobne sumy np. 19 zł tyle że wszystko jest legalne bo sprzedający piszą bardzo długi opis griftcoda a gdzieś w środku piszą że to jest klucz kolekcjonerski który już jest użyty zawsze można zgłosić jeśli o tym nie wspomną za to ja kupiłem gift code na owej stronie za 80 zł i od tej ceny wg mnie kończą się nieprawdziwe aukcje ^_^

Opublikowano

Kupuj na minecraft.net!

Masz 100% pewność, że Cie nie oszukują. ;)
Ujdzie też Fabryka Gier. Podobno dobre są tam giftcody. ;-)

5465845486.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

1. To nie jest żaden fake, na http://minecraft.net/ masz 100% pewność że nikt Cię nie oszuka!

2. Co do Euro, polecam transakcję przez "Przelewy 24" automatycznie przelicza z Euro na złotówki, i samodzielnie nawet mogłem sobie zakupić Minecraft. :)

1367996595-U582588.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...