Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PS STORE GRY na 2 ?

Login12345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, kupiłem ostatnio grę Dead Island w promocji za 39zł z ps store i mam takie pytanie, czy jeżeli podam moje dane do konta PSN to czy kolega na drugiej konsoli PS3 będzie tę grę mógł pobrać za darmo na swoją konsolę ? i czy później będzie mógł się zalogować na swoje konto żebyś my razem grali online? Były by tego jakieś konsekwencje np blokada konta czy jakie kolwiek inne? ODP = Limit lajków :P

2 pytanie czy jeżeli kupie mikro do ps3 zwykłe na USB powiedzmy za 30zł to czy jakość dźwięku będzie lepsza niż przez kamerkę PS EYE ? duzo lepsza , mało zauważalna = za ta odp 2 limit lajków : P

RMCF

Opublikowano

1. Może pobrać ale nie możecie grać razem bo tylko jeden z was może byś zalogowaniu na koniec PSN na raz.

2. Mało zauważalny ale bym polecał kupić słuchawki za 300 zł bardzo dobry i mieć zajebiiste mikro i dźwięk

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

1. Może pobrać ale nie możecie grać razem bo tylko jeden z was może byś zalogowaniu na koniec PSN na raz.

2. Mało zauważalny ale bym polecał kupić słuchawki za 300 zł bardzo dobry i mieć zajebiiste mikro i dźwięk

czytaj ze zrozumieniem...

chodzi o to czy jego kolega na swoim koncie zagra

@topic

1. Tyle razy Ci o tym pisałem, że powinieneś to wiedzieć...

Kolega zagra bez problemu na swoim profilu i nie ma z tego żadnych konsekwencji, każdą zakupioną grę w Store możesz się podzielić z kolegą

pamiętaj, że tylko z jednym

2. Nie mam pojęcia gdyż nie miałem tej kamerki, w zasadzie to nie napisałeś do czego ma być ten mikro, ma służyć jako HS czy może do gry Sing Stars

Jeśli HS to kupuj HS a nie sam mikro ;) ale za 30zł to kupisz raczej jakiś bubel, radzę poczekać i dozbierać na porządny sprzęcik

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...