Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki gracz w niskiej cenie

chopsiuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Jakie polecacie kompy do grania tak w cenie max. 2000 zł ? Najlepiej na raty :) .

Wiem , że z czasem te nowe komputery stają się coraz tańsze , więc zastanawiam się jakie będą w Maju .

A co wy powiecie ? ^^

sygnakepacz.png

Opublikowano

Chyba, że komputer chcesz już teraz. To pisz złożymy coś.

Samsung Corby > Samsung Delphi > Xperia mini pro (sk17i) > Galaxy Mini2.

Opublikowano

Chyba, że komputer chcesz już teraz. To pisz złożymy coś.

No właśnie chciałbym :(

Muszę poczekać do Maja/wakacji

sygnakepacz.png

Opublikowano

To co napisałeś, to nie taki zły zestawik, i3 w tej cenie jest najwydajniejsze (polecam ranking procków na pclabie).

Ja jestem zawsze zwolennikiem większej ilości RAMu w kompie, więc byłbym raczej za 8GB niż 4, ale to twój wybór ;)

Ewentualnie jeszcze dysk, może coś większego ? 500GB da się szybko zapełnić, zalezy czy lubisz oglądać filmy czy nie :D

Jakbyś sam składał, to warto zawsze poszukać na ceneo podzespołów, ostatnio tak zaoszczędziłem conieco :D

Regards

Tushi

//We are Anonymous. We are legion. We do not forget. We do not forgive. Expect us!

Opublikowano

Przy takim budżecie nie ma co pakować się w więcej ramu, gdyż w każdej chwili można kostkę dokupić. Większy dysk większości też nie jest potrzebny.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Jak już mam coś powiedzieć o zestawie to zajebiście drogą płyte wziąłeś. Na techplanet jest dobra płyta za 201zł a na morele nawet za 185 ;p i juz masz dodatkowo 4gb ramu albo dysk 1tb ;)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

mobo lepiej na msi b75a-e33 a psu starczy corsair 450w

Tak ogólnie to sie zapytam po co wy wypisujecie te zestawy? Autor napisał, że temat do zamknięcia wiec nie musicie sie produkować ...

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...