Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tera online pytania i czy grać

TPikaczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Wszystkim od pewnego czasu zastanawiam się czy zacząć grać w " Tera Online " . Do tego mam parę pytań.
-Opłaca się w nią grać ?
-Gra jest po Polsku czy po Angielsku ?
-Jest płatna czy darmowa ?
-Ile lat ma już ta gra ?
Oczywiście , za najbardziej trafną odpowiedź +.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Opublikowano

1. Czy się opłaca to kwestia względna :P Ja gram trochę już i mi się podoba. Nie wiem jak będzie na najwyższych lvlach (tj. czy gra nie będzie się nudziła).

2. Gra jest po angielsku (do wyboru jeszcze francuska i niemiecka wersja klienta)

3. Jest darmowa (istnieje tera shop, w którym można sobie coś kupić za kasę, ale nie trzeba tego robić).

4. Jak długo istnieje.. niestety nie potrafię odpowiedzieć ze stuprocentową pewnością (obiło mi się, że wersja europejska ma około rok), ale free to play jest od niedawna (od lutego?). - niech ktoś bardziej zorientowany poprawi jeśli trzeba :)

Swoją drogą, temat bardziej do działu Tera niż do pogaduszek :P Tam na pewno znajdziesz dużo odpowiedzi i przydatnych wiadomości.

#don't care

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...